Povezane novice

Nad Pokljuko padel zastor, Lampičeva navdušila s fantastičnim tekom

SiolNET 08.01.2023
V nedeljo sta bili na Pokljuki na sporedu še zadnji dve tekmovanji. Kot prva je bila na sporedu tekma mešanih parov, kjer sta tekmovala Miha Dovžan in Kaja Zorč. Na koncu sta bila 14., zmagala sta Norvežana, druga sta bila Francoza, tretja pa… »

Gross pohvalil ekipni uspeh

Dnevnik 08.01.2023
Norvežan Johannes Thingnes Boe in Švedinja Elvira Oeberg sta po zmagah v sprintu na Pokljuki v tekmi za svetovni pokal slavila še na zasledovalni tekmi. V nedeljo zmagi za Norveško v mešanih parih in Francijo v mešanih štafetah. V prvi sobotni… »

Anamarija leže streljala brezhibno. "To je bilo dobro. To hočem!"

SiolNET 08.01.2023
S tekmo mešanih štafet in še eno izjemno tekaško predstavo Anamarije Lampič se je na Pokljuki danes končal svetovni biatlonski pokal. Slovenska štafeta z Rokom Tršanom, Lovrom Plankom, Živo Klemenčič in Lampičevo je zasedla 12. mesto, zadnje… »

Na tekmi mešanih štafet slavila Francija, Slovenija na koncu 12.

24ur 08.01.2023
Na tekmi mešanih štafet, zadnji preizkušnji prve postaje svetovnega pokala v letu 2023 na Pokljuki, je slavila ekipa Francije pred Italijo in Švedsko. Slovenija v postavi Rok Tršan, Lovro Planko, Živa Klemenčič in Anamarija Lampič je preizkušnjo… »

Hitra Lampič pridobila kar sedem mest: "Prostora za napredek je veliko"

RTV Slovenija 08.01.2023
Zadnji dan biatlonskih tekem za svetovni pokal na Pokljuki sta bili na sporedu še dve tekmi, v mešanih parih je zmaga romala na Norveško (Vetle Sjastad Christiansen in Ingrid Landmark Tandrevold), v mešani štafeti pa so bili najboljši Francozi. V… »

Slovenci v mešanih parih in štafetah za najboljšimi na Pokljuki

Delo 08.01.2023
V zahtevnih razmerah Slovenija do 14. mesta med pari in 12. med štafetami. Norveška biatlonca Ingrid Landmark Tandrevold in Vetle Sjastad Christiansen, ki doslej na tekmah svetovnega pokala na Pokljuki nista posegla po najvišjih mestih, sta zanesljivo… »

Anamarija Lampič ni bila kandidatka za tekmo. "Tu so vendarle štiri streljanja."

SiolNET 08.01.2023
Na predzadnji tekmi letošnjega svetovnega pokala na Pokljuki sta Miha Dovžan in 19-letna Kaja Zorč zasedla 14. mesto na preizkušnji mešanih parov. Boljši dosežek jima je odneslo nenatančno streljanje, Dovžan je moral v en kazenski krog, Zorčeva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem