Povezane novice

Pohodnik na pobočju Jerebikovca naletel na grozljivi prizor

Slovenske novice 08.01.2023
Našel je posmrtne ostanke neznane osebe. Pohodnik je danes zjutraj na pobočju Jerebikovca v občini Kranjska Gora opazil posmrtne ostanke neznane osebe. Posredovali so gorski reševalci Gorske reševalne službe Mojstrana, da so skupaj z očividcem in… »

Pohodnik v občini Kranjska Gora naletel na truplo

Zurnal24 08.01.2023
Pohodnik je danes v občini Kranjska Gora naletel na truplo. Pohodnik je danes zjutraj na pobočju Jerebikovca v občini Kranjska Gora opazil posmrtne ostanke neznane osebe. Posredovali so gorski reševalci Gorske reševalne službe Mojstrana, ki so… »

ŠOKANTNO ODKRITJE ZA MIMOIDOČEGA: Pohodnik naletel na posmrtne ostanke

Regional 08.01.2023
Pohodnik je danes zjutraj na pobočju Jerebikovca v občini Kranjska Gora opazil posmrtne ostanke neznane osebe. Posredovali so gorski reševalci Gorske reševalne službe Mojstrana, ki so skupaj z očividcem in policijo posmrtne ostanke dlje časa… »

Pohodnik našel posmrtne ostanke neznane osebe

24ur 08.01.2023
Pohodnik je na pobočju Jerebikovca našel posmrtne ostanke neznane osebe. Izkazalo se je, da gre za dlje časa pogrešano osebo. Ob 8.35 je na pobočju Jerebikovca v naselju Zgornja Radovna v občini Kranjska Gora pohodnik opazil posmrtne ostanke neznane… »

Pohodnik na pobočju Jerebikovca naletel na posmrtne ostanke neznanca

Svet24 08.01.2023
Oseba je bila že dolgo pogrešana. Pohodnik je danes zjutraj na pobočju Jerebikovca v občini Kranjska Gora opazil posmrtne ostanke neznane osebe. Posredovali so gorski reševalci Gorske reševalne službe Mojstrana, ki so skupaj z očividcem in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem