Povezane novice

[Video] Brazilci ne pustijo, da bi Lula popeljal državo nazaj v socializem

Nova 24TV 08.01.2023
Foto: epa Protestniki proti socialističnemu predsedniku Luli, ki je zaprisegel komaj pred nekaj dnevi, so vdrli v stavbo nacionalnega kongresa v Braziliji, potem ko so prebili policijski kordon, ki je s solzivcem skušal odgnati demonstrante. Večina… »

Dramatični posnetki iz Brazilije: Bolsonarovi privrženci vdrli v kongres (VIDEO)

Slovenske novice 08.01.2023
Policija je uporabila solzivec, a ni mogla zaustaviti več tisoč protestnikov, ki so vdrli na območje. Množica privržencev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara je danes v glavnem mestu Brasilia vdrla v osrednje državne institucije – v… »

Brazilski kongres, predsedniška palača in vrhovno sodišče po vdoru spet pod nadzorom varnostnih sil

RTV Slovenija 08.01.2023
V brazilski prestolnici Brasilia je množica podpornikov nekdanjega predsednika Jairja Bolsonara vdrla v zgradbe kongresa, predsedniške palače in vrhovnega sodišča. Televizija GloboNews poroča, da so vse tri ustanove zdaj znova pod nadzorom… »

Privrženci Bolsonara vdrli na območje kongresa

24ur 08.01.2023
Več tisoč privržencev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara je vdrlo na območje kongresa, policija pa je uporabila solzivec, da bi jih odgnala. Nekaterim se je uspelo povzpeti na streho stavbe, razbili pa so tudi stekla na pročelju… »

VIDEO / Privrženci »brazilskega Trumpa« vdrli v kongres in predsedniško palačo

Mladina 08.01.2023
Policija je uporabila solzivec, a ni uspela zaustaviti več tisoč protestnikov. Množica pristašev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara, ki ga imenujejo tudi "brazilski Trump", je danes v glavnem mestu Brasilia vdrla v osrednje državne… »

#foto Bolsonarovi privrženci vdrli v kongres in predsedniško palačo

Dnevnik 08.01.2023
Množica pristašev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara je danes v glavnem mestu Brasilia vdrla v osrednje državne institucije - v poslopja kongresa, vrhovnega sodišča in predsedniško palačo, poročajo tuje agencije. Policija je… »

VIDEO: Državni udar v Braziliji? Podporniki skrajneža Bolsonara uničujejo kongres

Necenzurirano 08.01.2023
Podporniki nekdanjega skrajno desničarskega predsednika vdrli v kongres. Podporniki brazilskega bivšega predsednika Jaira Bolsonara so vdrli v kongres, policija pa je uporabila solzivec, da bi jih odgnala. Dramatični prizori so se zgodili teden dni po… »

VIDEO: Državni udar v Braziliji? Podporniki skrajneža Bolsonara uničujejo kongres

Svet24 08.01.2023
Podporniki nekdanjega skrajno desničarskega predsednika vdrli v kongres. Podporniki brazilskega bivšega predsednika Jaira Bolsonara so vdrli v kongres, policija pa je uporabila solzivec, da bi jih odgnala. Dramatični prizori so se zgodili teden dni po… »

Kaos v Braziliji, vdrli v kongres in predsedniško palačo

Zurnal24 08.01.2023
Več sto privržencev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara je danes vdrlo na območje kongresa v Brasilii, nekaterim se je uspelo povzpeti na streho stavbe, razbili pa so tudi stekla na pročelju in vdrli v stavbo, je poročala nemška… »

Bolsonarovi privrženci vdrli v kongres in predsedniško palačo

Delo 08.01.2023
Nekaterim Bolsonarovim privržencem se je uspelo povzpeti na streho kongresa, razbili pa so tudi stekla na pročelju in vdrli v stavbo. Množica pristašev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara je danes v glavnem mestu Brasilia vdrla v… »

Privrženci Bolsonara po vzoru ZDA vdrli v kongres #foto #video

SiolNET 08.01.2023
Več tisoč privržencev nekdanjega brazilskega predsednika Jaira Bolsonara je danes v glavnem mestu Brasilia vdrlo v osrednje državne institucije – v poslopja kongresa, vrhovnega sodišča in predsedniško palačo, poročajo tuje agencije. Policija je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem