Povezane novice

Pozor, nova akcija na cestah

Zurnal24 09.01.2023
Prvi letošnji poostren nadzor v prometu. Agencija za varnost prometa in policija danes začenjata prvo letošnjo nacionalno preventivno akcijo Varno brez telefona v prometu. V času akcije, ki bo potekala do nedelje, bo policija nadzirala uporabo… »

V prometu – med vožnjo ali hojo – posvetite pozornost varnosti in ne telefonu

RTV Slovenija 09.01.2023
Začenja se prva letošnja nacionalna preventivna akcija Varno brez telefona v prometu. Policija bo do nedelje poostreno nadzirala uporabo mobilnih telefonov in drugih naprav, ki motijo voznikovo vidno ali slušno zaznavanje ali zmožnost obvladovanja… »

RADI TELEFONIRATE MED VOŽNJO? Pozor, policisti začenjajo s posebno akcijo nadzora

Regional 09.01.2023
Agencija za varnost prometa in policija danes začenjata prvo letošnjo nacionalno preventivno akcijo Varno brez telefona v prometu. V času akcije, ki se bo sklenila v nedeljo, bo policija nadzirala uporabo mobilnih telefonov in drugih naprav, ki motijo… »

Ta teden poostren nadzor uporabe telefonov v avtomobilih

Kozjansko 09.01.2023
Skupaj z Javno agencijo RS za varnost prometa (AVP) bodo policisti v ponedeljek, 9. januarja 2023, zagnali prvo letošnjo preventivno akcijo z naslovom Varno brez telefona v prometu. Potekala bo do 15. januarja. Ob tem pa opozarjajo tudi na druge motilce… »

SMS sporočilo med vožnjo? Enako kot vožnja na slepo.

Primorske 09.01.2023
Če voznik med vožnjo piše SMS sporočila ali pregleduje družbena omrežja, je v povprečju pet sekund osredotočen na telefon in ne na vožnjo. Če to počne na hitri cesti pri vožnji 100 kilometrov na uro, prevozi 139 metrov. Gre za podobno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem