Povezane novice

V Velenju neznanec večkrat ustrelil proti stanovanjski hiši

Slovenske novice 09.01.2023
Zgodilo se je včeraj. S PU Celje sporočajo, da so v Velenju včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Neznani storilec je okoli pol petih zjutraj večkrat ustrelil proti stanovanjski hiši in prestrašil… »

STANOVALCE ZBUDILI STRELI: Policija išče neznanca, ki je meril proti hiši

Regional 09.01.2023
Velenjski policisti so v nedeljo obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Neznani storilec je namreč okoli pol petih zjutraj večkrat ustrelil proti stanovanjski hiši in prestrašil stanovalce. Lastnikom je s streli… »

Neznanec streljal proti stanovanjski hiši

SiolNET 09.01.2023
Policijo v Velenju so včeraj obvestili o streljanju neznane osebe, ki je streljala proti stanovanjski hiši in stanovalcem z dejanjem povzročila gmotno škodo. V Velenju so policisti včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev… »

Streljal proti stanovanjski hiši in prestrašil stanovalce

24ur 09.01.2023
V Velenju je neznanec prestrašil prebivalce stanovanjske hiše. V zgodnjih jutranjih urah je večkrat ustrelil proti stanovanjski hiši. V Velenju so včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Kot so sporočili s… »

V Velenju streljal proti hiši

Svet24 09.01.2023
Prestrašil stanovalce in povzročil materialno škodo. Policisti celjske policijske uprave so včeraj v Velenju obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Neznani storilec je namreč okoli pol petih zjutraj večkrat… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 09.01.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 131 klicev občanov. 36 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 11 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl zaradi posledic poškodb

RTV Slovenija pred 11 uramiše 6 povezanih

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Zurnal24 pred 11 uramiše 4 povezane

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija pred dvema uramaše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem