Povezane novice

V ZD-ju Bežigrad se bodo pacienti k osebnemu zdravniku odslej vpisovali na vabilo

RTV Slovenija 09.01.2023
V ZD-ju Bežigrad se bodo od torka lahko opredeljevali le še pacienti, ki bodo prejeli vabilo. V zdravstvenem domu so pripravili seznam najranljivejših, prednost bodo imeli starejši nad 65 let in kronični bolniki. V enoti Zdravstvenega doma Ljubljana… »

Po polomiji nov sistem opredeljevanja bolnikov v ZD Bežigrad

Svet24 09.01.2023
Po mučnem čakanju pred zdravstvenim domom za Bežigradom v Ljubljani so danes začeli pripravljati seznam bolnikov, starih nad 65 let in kroničnih bolnikov. V enoti Zdravstvenega doma Ljubljana Bežigrad so se odločili za nov sistem opredeljevanja… »

Od torka imajo v ZD Bežigrad prednost starejši od 65 let in kronični bolniki #foto #video

SiolNET 09.01.2023
V bežigrajski enoti Zdravstvenega doma (ZD) Ljubljana so danes začeli pripravljati seznam bolnikov, starih nad 65 let, in kroničnih bolnikov. Njihovo opredeljevanje bodo začeli predvidoma v torek, so sporočili iz ZD Ljubljana. Zjutraj je bilo pred… »

Paciente, ki čakajo pred zdravstvenim domom, odslovili

Zurnal24 09.01.2023
Prednost imajo bolniki, ki imajo kartoteko v ZD Ljubljana. Paciente, ki so zjutraj ponovno prišli pred Zdravstveni dom (ZD) Ljubljana, v želji, da bi dobili svojega osebnega zdravnika, je tamkajšnje osebje odslovilo. Prednost imajo bolniki, ki imajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem