Povezane novice

Groza, takole je poskušal pobegniti pacient v murskosoboški bolnišnici

Slovenske novice 09.01.2023
Skočil je skozi okno. Policiste PU Murska Sobota so v nedeljo ob 8.17 iz SB Murska Sobota obvestili, da je skozi okno skočil pacient. Z ogledom kraja dogodka in zbiranjem obvestil so ugotovili, da je starejši pacient hotel zapustiti bolnišnico, vendar… »

Pacient iz bolnišnice kar skozi okno

Dnevnik 09.01.2023
Včeraj zjutraj je pacient murskosoboške bolnišnice, ki ga osebje ni spustilo domov, stopil skozi okno, kjer mu je spodrsnilo. Pri padcu iz prvega nadstropja se je poškodoval. Nekaj po osmi uri včeraj zjutraj je skozi okno bolnišnice v Murski Soboti… »

DRAMA V BOLNIŠNICI MURSKA SOBOTA: Pacient padel skozi okno iz prvega nadstropja

Regional 09.01.2023
Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj obvestili o padcu starejšega bolnika iz prvega nadstropja murskosoboške bolnišnice. Po ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je bolnik poskušal sam zapustiti bolnišnico, potem ko mu zaradi njegovega… »

Bolnik želel pobegniti skozi okno in padel z nadstreška murskosoboške bolnišnice

RTV Slovenija 09.01.2023
Bolnik je poskušal zapustiti murskosoboško bolnišnico skozi okno, potem ko mu zaradi njegovega zdravstvenega stanja osebje ni dovolilo oditi. Pri tem je padel iz prvega nadstropja in se poškodoval. Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj… »

Bežal iz bolnišnice, padel iz prvega nadstropja

Zurnal24 09.01.2023
Policisti bodo o dogodku s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo. Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj obvestili o padcu starejšega bolnika iz prvega nadstropja murskosoboške bolnišnice. Po ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je… »

Pacient padel skozi okno murskosoboške bolnišnice in se poškodoval

Delo 09.01.2023
Ko je osebje zapustilo bolniško sobo, je pacient odprl okno v prvem nadstropju in stopil na nadstrešek. S Policijske uprave (PU) Murska Sobota so sporočili, da je včeraj zjutraj nekaj minut čez osmo uro skozi okno v Splošni bolnišnici (SB) Murska… »

Bolnik med poskusom pobega padel iz prvega nadstropja murskosoboške bolnišnice

SiolNET 09.01.2023
Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj obvestili o padcu starejšega bolnika iz prvega nadstropja murskosoboške bolnišnice. Po ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je bolnik poskušal sam zapustiti bolnišnico, potem ko mu osebje zaradi… »

Bežal skozi okno in padel z nadstreška murskosoboške bolnišnice

Primorske 09.01.2023
Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj obvestili o padcu starejšega bolnika iz prvega nadstropja murskosoboške bolnišnice. Po ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je bolnik poskušal sam zapustiti bolnišnico, potem ko mu zaradi njegovega… »

Šok v murskosoboški bolnišnici: Pacient splezal skozi okno in zgrmel v globino

Svet24 09.01.2023
Prva poročila, da je v pacient v globino skočil sam, so se izkazala za napačna. Šlo je za nesrečo. Ko je namreč splezal na streho nadstreška, mu je spodrsnilo. Murskosoboški policisti so včeraj malo po 8. uri zjutraj prejeli zlovešče obvestilo… »

Pacient med poskusom bega iz bolnišnice padel skozi okno

24ur 09.01.2023
Murskosoboške policiste so v nedeljo zjutraj obvestili, da je pacient Splošne bolnišnice Murska Sobota padel skozi okno bolnišnice in se telesno poškodoval. Policisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je starejši pacient hotel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem