Povezane novice

Mura podaljšala in naznanila novega člana, tudi Koper z novo močjo

SiolNET 09.01.2023
Dogajanje na tržnici prve slovenske lige je pestro. Mladi slovenski nogometaš Kai Cipot je podaljšal pogodbo z Muro, je klub sporočil na spletni strani. Enaindvajsetletni osrednji branilec je sodelovanje s Sobočani podaljšal do konca leta 2026. V… »

Maribor bo še občutno boljši, večja vloga za Iličića #video

SiolNET 09.01.2023
Slovenski prvoligaši so začeli zimske priprave na nadaljevanje prve lige (11. februar). Vodilna Olimpija se v torek zjutraj brez medijskega termina odpravlja v Turčijo, njena prva zasledovalca Koper in Celje trenirata že teden dni, četrti Maribor pa… »

Krznar zadovoljen, saj je devet nogometašev med odmorom malce shujšalo

RTV Slovenija 09.01.2023
Nogometaši Maribora so se po štirih tednih znova zbrali. Čez mesec dni jih čaka nadaljevanje Prve lige v Kopru. Po zelo slabem startu v sezono so se vijoličasti prebili na četrto mesto, zaostanek za drugim pa znaša le dve točki. Po načrtu, ki ga… »

Iz francoske prve lige v Slovenijo, pestro tudi pri Muri

Zurnal24 09.01.2023
Zogo je novi član Kopra. Slovenski prvoligaš Koper je na družbenih omrežjih sporočil, da je nov član kluba Timothe Nkada Zogo. S Koprčani je 23-letni napadalec, ki ima poleg francoskega tudi kamerunski potni list, podpisal dveletno pogodbo… »

Cipot pri Muri do konca leta 2026, Zogo novi član Kopra

RTV Slovenija 09.01.2023
Branilec Kai Cipot je do konca leta 2026 podaljšal pogodbo z Muro, ki mu, kot pravi, ponuja pravo sredino za razvoj in napredek. "Hitro smo se dogovorili. Veseli me, da nadaljujemo skupno zgodbo. Klubu bi se zahvalil za zaupanje, ki mi ga je pokazal, in… »

KOPRČANI Z NOVO OKREPITVIJO: Prihaja 23-letni napadalec Timothe Nkada Zogo

Regional 09.01.2023
Slovenski prvoligaš Koper je na družbenih omrežjih sporočil, da je nov član kluba Timothe Nkada Zogo. S Koprčani je 23-letni napadalec, ki ima poleg francoskega tudi kamerunski potni list, podpisal dveletno pogodbo. Nazadnje je bil Zogo član… »

Jovičević iz Domžal v Muro

24ur 09.01.2023
V spomladanskem delu nogometne sezone bo član Mure tudi Nikola Jovićević, je danes sporočil klub. V Mursko Soboto se je preselil iz Domžal. Pogodbo z Muro je sklenil do konca leta 2025. Napadalno usmerjeni vezist je bil doslej v Sloveniji član… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem