Povezane novice

Lloris po 145 tekmah med vratnicama Francije končal reprezentančno pot

RTV Slovenija 09.01.2023
Vratar francoske reprezentance in kapetan ekipe na zadnjem svetovnem prvenstvu Hugo Lloris je sporočil, da ne bo več igral za izbrano vrsto. Pri 36 letih in po 14 letih v reprezentanci se je Lloris odločil, da bo izbrani vrsti pomahal v slovo. Od leta… »

Lloris je v Katarju zadnjič oblekel dres francoske reprezentance

24ur 09.01.2023
Vratar francoske nogometne reprezentance in kapetan ekipe na zadnjem svetovnem prvenstvu Hugo Lloris je sporočil, da ne bo več igral za izbrano vrsto svoje države. Pri 36 letih in po 14 letih v reprezentanci se je Hugo Lloris odločil, da bo izbrani… »

Hugo Lloris se poslavlja od reprezentance

SiolNET 09.01.2023
Vratar francoske nogometne reprezentance in kapetan ekipe na zadnjem svetovnem prvenstvu Hugo Lloris je danes sporočil, da ne bo več igral za izbrano vrsto svoje države, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Pri 36 letih in po 14 letih v… »

Eden najbolj kultnih nogometašev zadnjega desetletja nenadoma končal kariero

Zurnal24 09.01.2023
Gareth Bale je sporočil, da je končal svojo nogometno kariero. Valižanski nogometni zvezdnik Gareth Bale je končal kariero. Potem ko so se po koncu svetovnega prvenstva v Katarju, na katerem je kot kapetan vodil svojo ekipo, že pojavila nekatera… »

Gareth Bale je pri 33 letih starosti obesil kopačke na klin

24ur 09.01.2023
Valižan Gareth Bale je uradno napovedal svojo upokojitev z nogometnih zelenic. Pri 33 letih starosti tako ne bo več igral za Los Angeles FC in valižansko reprezentanco. Na svojih profilih na družbenih omrežjih je nekdanji igralec Southamptona… »

Gareth Bale sporočil, da končuje kariero

Delo 09.01.2023
Valižanski nogometni zvezdnik Gareth Bale je s 33 leti presenetljivo končal kariero. Potem ko so se po koncu svetovnega prvenstva v Katarju, na katerem je kot kapetan vodil svojo ekipo, že pojavila ugibanja o nogometni upokojitvi, je Gareth Bale v… »

Gareth Bale: Po tehtnem premisleku končujem kariero

SiolNET 09.01.2023
"Po temeljitem premisleku sem se odločil za konec tako klubske kot reprezentančne kariere. Odločitev je bila daleč najtežja v moji karieri," je valižanski nogometaš Gareth Bale na družbenem omrežju sporočil, da končuje kariero. Najboljši… »

Kapetan Walesa Gareth Bale končuje kariero

RTV Slovenija 09.01.2023
Gareth Bale, ki je bil z madridskim Realom kar petkrat evropski prvak, pri 33 letih končuje kariero. Nazadnje je igral pri Los Angelesu. "Po temeljitem premisleku sporoča, da se poslavljam od klubskega in reprezentančnega nogometa. Presrečen sem, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem