Povezane novice

Loredanovo opravičilo Jankoviću – To so zakulisna pajdašenja in le predstava za javnost

Nova 24TV 10.01.2023
Fotomontaža: Demokracija Pri predsedniku vlade Robertu Golobu sta se včeraj sestala Danijel Bešič Loredan in Zoran Janković, med katerima so v minulih dneh padale težke besede. Po Golobovem posredovanju se je moral zdravstveni minister kar dvakrat… »

Stavka zdravnikov je preklicana

Delo 10.01.2023
Parafiran sporazum med zdravniki in vlado. Velik korak k normalizaciji razmer, menijo v Fidesu. Predstavniki zdravniškega sindikata so v zadnjem trenutku zbližali stališča z ministrstvom za zdravje, zato je bila jutrišnja stavka danes ob 21. uri… »

Dr. Erik Brecelj: Dogajanje v zdravstvu je ladja norcev

Goriški portal 10.01.2023
Na Trgu republike v Ljubljani bo danes ob 17. uri potekala velika stavka pacientov, ki jo organizira iniciativa Glas ljudstva. “Mi dejansko nismo več normalni, da se ljudje, ki so odgovorni za sedanjo situacijo, še pritožujejo nad to situacijo,”… »

Konec napetosti / Minister za zdravje se je opravičil županu Ljubljane

Mladina 10.01.2023
Pri predsedniku vlade Robertu Golobu sta se včeraj sestala minister za zdravje Danijel Bešič Loredan in ljubljanski župan Zoran Janković, ki sta v minulih dneh obstala vsak na svojem bregu glede reševanja primarnega zdravstva v Ljubljani. Pri… »

DANES STAVKAJO PACIENTI: Na Obali in Goriškem bodo shodi potekali v teh krajih

Regional 10.01.2023
S popoldanskimi protestnimi shodi bo danes po številnih krajih po Sloveniji potekala t. i. stavka bolnikov. K udeležbi v civilni iniciativi Glas ljudstva pozivajo vse državljanke. Med drugim zahtevajo dostopnejši javni zdravstveni sistem. Minister za… »

Stavki pacientov in zdravnikov

Gorenjski glas 10.01.2023
Danes prva velika stavka pacientov v Sloveniji, zbor ob 17. uri bo tudi pred zdravstvenima domovoma v Kranju in Kamniku. Za jutri je napovedana stavka zdravnikov. Civilna iniciativa Glas ljudstva: »S stavko bomo hkrati skušali pomagati pacientom brez… »

Ne stavka proti zdravnikom, ampak zahteva za ohranjanje javnega zdravstva

Necenzurirano 10.01.2023
Danes ob 17. uri je po več mestih po Sloveniji napovedana prva stavka pacientk in pacientov, katere pobudnica je iniciativa Glas ljudstva. Z njo bodo med drugim zahtevali dostop do družinskega zdravnika za vse, ukinitev dopolnilnega zdravstvenega… »

Danes stavkajo pacienti, pridružil se jim bo tudi Robert Golob

SiolNET 10.01.2023
V Sloveniji vre na področju zdravstva, danes bodo v Ljubljani in številnih krajih po Sloveniji stavkali pacienti, proti večeru pa bo jasna tudi usoda za sredo napovedane stavke zdravnikov in zobozdravnikov. V okviru kampanje Ustavimo rušenje javnega… »

Ne stavka proti zdravnikom, ampak zahteva za ohranjanje javnega zdravstva

Svet24 10.01.2023
Danes ob 17. uri je po več mestih po Sloveniji napovedana prva stavka pacientk in pacientov, katere pobudnica je iniciativa Glas ljudstva. Z njo bodo med drugim zahtevali dostop do družinskega zdravnika za vse, ukinitev dopolnilnega zdravstvenega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem