Povezane novice

Tajne dokumente našli tudi v nekdanji Bidnovi pisarni

Mladina 10.01.2023
Tam za dokumente sploh niso vedeli, ampak so vseeno pravosodno ministrstvo ZDA zaprosili, naj zadevo razišče. Odvetniki predsednika ZDA Joeja Bidna so sporočili, da so v pisarni, ki jo je pred leti uporabljal kot podpredsednik ZDA, odkrili nekaj… »

Tajne dokumente našli tudi v nekdanji Bidnovi pisarni

Delo 10.01.2023
Dokumente so poslali Nacionalnim arhivom. Tam za dokumente sploh niso vedeli, ampak so vseeno pravosodno ministrstvo ZDA zaprosili, naj zadevo razišče. Odvetniki predsednika ZDA Joeja Bidna so sporočili, da so v pisarni, ki jo je pred leti uporabljal… »

V Bidnovi nekdanji pisarni našli tajne dokumente. Trump se veseli.

SiolNET 10.01.2023
Odvetniki predsednika ZDA Joeja Bidna so sporočili, da so v pisarni, ki jo je pred leti uporabljal kot podpredsednik ZDA, odkrili nekaj zaupnih dokumentov, ki so jih poslali Nacionalnim arhivom. Tam za dokumente sploh niso vedeli, ampak so vseeno… »

Tajne dokumente našli tudi pri Bidnu

Svet24 10.01.2023
Bidnovi odvetniki so dokumente takoj, ko so jih našli, predali Nacionalnim arhivom, ki dokumentov niso pogrešali. Odvetniki predsednika ZDA Joeja Bidna so sporočili, da so v pisarni, ki jo je pred leti uporabljal kot podpredsednik ZDA, odkrili nekaj… »

V Bidnovi nekdanji pisarni našli zaupne dokumente iz časa Obamove administracije

RTV Slovenija 10.01.2023
Bela hiša je sporočila, da ameriško pravosodno ministrstvo preučuje zaupne dokumente, ki so jih našli v nekdanji zasebni pisarni predsednika Joeja Bidna v njegovem think tanku Penn Biden Center. Dokumente so novembra lani našli Bidnovi pravni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem