Povezane novice

Petra Vlhova pod žarometi do prve zmage letos

24ur 10.01.2023
Slovakinja Petra Vlhova je zmagovalka nočnega slaloma pod žarometi za svetovni pokal alpskih smučark v Flachauu v Avstriji. Drugo mesto je pripadlo Američanki Mikaeli Shiffrin (+0,43), tretje mesto je osvojila Nemka Lena Dürr (+0,85). Slovenke Ana… »

Hrvaška najstnica pod mentorstvom Kostelića kmalu na stopničke #video

SiolNET 10.01.2023
"V slalomu je lahko na stopničkah že to sezono," o še ne 19-letni Zrinki Ljutić pove Ivica Kostelić. Hrvaška se z njo vrača v vrh alpskega smučanja. Sportal Neverjetna Mikaela Shiffrin do 82. zmage, Ana Bucik znova v prvi deseterici Sportal… »

Ana Bucik prvič po dveh letih odstopila, Mikaela Shiffrin premagana

SiolNET 10.01.2023
Ni še napočil čas za 83. zmago Mikaele Shiffrin. Flachau je gostil sedmi slalom sezone, dobila pa ga je Petra Vlhova. Njena 27. zmaga v svetovnem pokalu. Slovakinja je Američanko premagala za 43 stotink. Brez točk v Avstriji za slovenske smučarke… »

Vlhova na poti do prve zmage v sezoni preprečila rekord Shiffrinovi

Delo 10.01.2023
Slovakinja Petra Vlhova je zmagovalka nočnega slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Flachauu v Avstriji. Zmagovalki Petri Vlhovi se je na drugem mestu najbolj približala Američanka Mikaela Shiffrin (+ 0,43 sekunde), tretje mesto pa je zasedla… »

Petra Vlhova ugnala Mikaelo Shiffrin za prvo zmago sezone

Dnevnik 10.01.2023
Na nočnem ženskem slalomu svetovnega pokala v alpskem smučanju v Flachauu sta se Ana Bucik in Neja Dvornik ujeli v past Maura Pinija. Nočni slalomski spektakel svetovnega pokala v alpskem smučanju pod žarometi v Flachauu je upravičil naziv. Tisoče… »

Vlhova v nočnem spektaklu Shiffrinovi izmaknila 83. zmago

Zurnal24 10.01.2023
Slovakinja Petra Vlhova je zmagovalka spektakla pod žarometi v Flachauu v Avstriji. Na slalomu za svetovni pokal alpskih smučark je ugnala Američanko Mikaelo Shiffrin, tretje mesto pa je pripadlo Nemki Leni Dürr. Shiffrin je v nedeljo v Kranjski Gori… »

Vonnova razkrila, kaj si misli o dosežku Mikaele Shiffrin

Zurnal24 10.01.2023
Legendarna ameriška smučarka Lindsey Vonn je čestitala rojakinji Mikaeli Shiffrin za izenačitev ženskega rekorda po številu zmag v svetovnem pokalu. V svetu alpskega smučanja v teh dneh močno odmeva zgodovinski podvig Američanke Mikaele Shiffrin… »

Vesela tudi Američanka

Gorenjski glas 10.01.2023
Kranjska Gora – V Kranjski Gori so pretekli konec tedna na Zlati lisici tekmovale najboljše veleslalomistke na svetu. V soboto je presenetljivo zmagala Kanadčanka Valérie Greiner, v nedeljo pa Američanka Mikaela Shiffrin. Z 82 zmagami v svetovnem… »

Sijajna popotnica Ane Bucik za popolni napad v Flachauu

Dnevnik 10.01.2023
Na drevišnjem nočnem slalomu svetovnega pokala v alpskem smučanju bo skušala svetovna prvakinja Katharina Liensberger pokazati napredek zaradi sodelovanja z Liviem Magonijem. Drevi (prva proga ob 18. uri, druga od 20.45) bo v Flachauu nočni slalom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem