Povezane novice

Novi incident na slovenski šoli: otrok v šolo s kuhinjskim nožem

Slovenske novice 10.01.2023
Policisti potrdili, da so v ponedeljek obravnavali kar tri primere medvrstniškega nasilja na osnovnih šolah. Po brutalnem napadu s kladivom na primorski osnovni šoli primorski konec pretresa nov primer medvrstniškega nasilja. Kot nam je uspelo… »

Iz službe hudo poškodovan

Slovenske novice 10.01.2023
Z lestve je omahnil v globino. V ponedeljek dopoldan je v Sežani na gradbišču z lestve padel 36-letni državljan Kosova. Padel je štiri metre globoko, pri delu pa je uporabljal varnostno čelado, pišejo v poročilu PU Koper. Odpeljan je bil v… »

HUDA DELOVNA NESREČA V SEŽANI: Na gradbišču padel z višine štirih metrov

Regional 10.01.2023
Včeraj dopoldne se je na gradbišču v Sežani zgodila delovna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 36-letni državljan Kosova, ki je padel z lestve z višine štirih metrov. Delavca, ki je med delom uporabljal varnostno čelado, so odpeljali v… »

Delavec padel z višine štirih metrov

Primorske 10.01.2023
Na gradbišču v Sežani je včeraj dopoldne z lestve padel 36-letni državljan Kosova. Padel je z višine štirih metrov, med delom je uporabljal varnostno čelado. Odpeljali so ga v Splošno bolnišnico Izola, kjer so ugotovili, da ima hujše poškodbe… »

KOPRSKI POLICISTI OBRAVNAVAJO TRI PRIMERE NASILJA NA OSNOVNIH ŠOLAH: Če ste žrtev, se nujno obrnite na policiste

Regional 10.01.2023
Včeraj so policisti na območju koprske policijske uprave obravnavali tri primere medvrstniškega nasilja v osnovnih šolah, so sporočili iz PU Koper. Vsi postopki še potekajo. Novica prihaja le nekaj dni zatem, ko je na OŠ Šmarje pri Kopru prišlo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem