Povezane novice

Janković: trem družinskim koncesionarjem zadnji opomin, ker niso opravljali dežurstev

Slovenske novice 10.01.2023
Sestanek z ministrom Bešičem Loredanom je bil kratek in koristen. Mestna občina Ljubljana (Mol) je poslala zadnji opomin trem družinskim koncesionarjem, ki niso opravljali dežurstev v splošni nujni medicinski pomoči (SNMP), je povedal ljubljanski… »

Široka podpora za reševanje zdravstva v Ljubljani – bo Janković držal besedo?

Nova 24TV 10.01.2023
Foto: STA “Vložena zahteva za izredno sejo za zagotovitev osebnega zdravnika za vse Ljubljančane. Odlični predlogi. Upam, da bo župan Zoran Janković držal besedo in bo konstruktiven,” je na Twitterju zapisal Aleš Primc. Za sklic izredne seje je… »

Janković sestanek z Bešičem Loredanom označil za učinkovit. Mestni svetniki zahtevajo izredno sejo.

RTV Slovenija 10.01.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković in minister za zdravje Danijel Bešič Loredan sta po zglajenem opravila sestanek. Janković je na novinarski konferenci MOL-a napovedal opomin trem družinskim koncesionarjem, ki niso opravljali dežurstev. Zoran… »

Ljubljanska opozicija združeno sporoča Jankoviću: Tako reši zdravstvo v Ljubljani

SiolNET 10.01.2023
Ljubljanska mestna svetnica Tina Bregant (SLS) je v imenu 16 podpisnikov danes vložila zahtevo za sklic izredne seje mestnega sveta zaradi nevzdržne situacije v ZD Ljubljana. Predlagajo 13 rešitev, med drugim, da se vzpostavi informacijsko telefonsko… »

Opomin trem družinskim koncesionarjem, ker niso opravljali dežurstev

24ur 10.01.2023
Mestna občina Ljubljana je poslala zadnji opomin trem družinskim koncesionarjem, ki niso opravljali dežurstev v splošni nujni medicinski pomoči (SNMP), je povedal ljubljanski župan Zoran Janković. Sicer pa so na Molu ravno v ponedeljek odpirali… »

Župan Janković: Direktorica ZD Ljubljana »absolutno« še vedno uživa moje zaupanje

Necenzurirano 10.01.2023
O pogovorih z zdravstvenim ministrom, današnji stavki pacientov in zadnjem dogajanju v Zdravstvenem domu Ljubljana je danes spregovoril ljubljanski župan. Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji novinarski konferenci dejal, da sta se z… »

Opozicija tudi za razrešitev vodstva ZD Ljubljana

Delo 10.01.2023
Na magistratu danes vložili predlog za sklic izredne seje mestnega sveta. Pripravili so nabor ukrepov za rešitev »bolnega« ljubljanskega zdravstva. Opozicijski mestni svetniki s prvopodpisano dr. Tino Bregant so danes na magistratu vložili zahtevo za… »

Župan predlagal zmanjšanje administracije

Dnevnik 10.01.2023
Izkupiček današnjega sestanka ljubljanskega župana Zorana Jankovića in ministra za zdravje Danijela Bešič Loradana so napovedi racionalizacije administrativnega dela zdravnikov ter še nekateri drugi ukrepi za zagotavljanje več časa, ki ga lahko… »

Zdravniki, ki so odšli iz ZD Ljubljana, zdaj prejemajo toliko višjo plačo

Zurnal24 10.01.2023
"Sestanek je bil koristen, učinkovit, kratek. Iščejo rešitve, ki bodo dobre za paciente v Ljubljani, sva se pa dogovorila, da vsebine ne bova komentirala," je o današnjem sestanku z zdravstvenim ministrom Danijelom Bešičem Loredanom povedal… »

Župan Janković: Direktorica ZD Ljubljana »absolutno« še vedno uživa moje zaupanje

Svet24 10.01.2023
O pogovorih z zdravstvenim ministrom, današnji stavki pacientov in zadnjem dogajanju v Zdravstvenem domu Ljubljana je danes spregovoril ljubljanski župan. Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji novinarski konferenci dejal, da sta se z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem