Povezane novice

Strel v pokojno Saro Veber je bil vodoraven

Dnevnik 10.01.2023
Na celjskem sodišču so na sojenju Sebastienu Abramovu, ki je osumljen umora Sare Veber, še enkrat zaslišali sodna izvedenca balistične stroke in sodne medicine, pričala pa sta tudi zdravnika, ki sta bila prva na kraju dogodka, ko so bili obveščeni… »

Je Sara Veber umrla, ker je vedela preveč?

24ur 10.01.2023
Sara Veber se je poskušala braniti. Tako sta na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta, povedala izvedenka sodne medicine in balistični izvedenec. Ustreljena naj bi bila v polsedečem položaju z iztegnjeno desno… »

Izvedenca na sojenju Abramovu: Dvignjena desna roka nakazuje obrambno potezo Sare Veber

RTV Slovenija 10.01.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, so na celjskem okrožnem sodišču predstavili skupno izvedensko medicinsko in balistično mnenje. Namen priprave takšnega mnenja je bil ugotoviti, v… »

Sojenje Abramovu: Stroka o položaju, v katerem je bilo umorjeno dekle

Zurnal24 10.01.2023
Abramov je bil lani obsojen v zadevi odrezana roka, sedaj pa je ponovno na zatožni klopi zaradi obtožnice umora nekdanjega dekleta. Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, so danes na… »

Sojenje Abramovu: Vebrova ustreljena v polsedečem položaju, poskušala se je braniti

SiolNET 10.01.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, so danes na celjskem okrožnem sodišču predstavili skupno izvedensko medicinsko in balistično mnenje. Namen priprave takšnega mnenja je bilo… »

Na sojenju Abramovu o tem, v kakšnem položaju je bila Sara ustreljena

Svet24 10.01.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, so danes na celjskem okrožnem sodišču predstavili skupno izvedensko medicinsko in balistično mnenje. Namen? Ugotoviti, v kakšnem položaju je bila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem