Povezane novice

Zlata globusa za filma Duše otoka in Fabelmani

Slovenske novice 11.01.2023
Med televizijskimi produkcijami so največ nagrad pobirale serije Abbott Elementary, White Lotus in House of the Dragon. 80. podelitev zlatih globusov v prenosu televizije NBC je vodil temnopolti komik Jerrod Carmichael, ki je nemudoma dregnil v osje… »

Ali bosta Duše otoka in Fabelmanovi slavila tudi na oskarjih?

Primorske 11.01.2023
Steven Spielberg je že drugič zapored slavil na podelitvi zlatih globusov. Po Zgodbi z zahodne strani je letos s svojim najbolj osebnim filmom doslej Fabelmanovi osvojil globus za najboljši dramski film. Irski film Duše otoka, v katerem sta po Morilca… »

Zlati globusi preokupirani sami s sabo

Dnevnik 11.01.2023
Letošnja okrogla 80. podelitev zlatih globusov je simbolno podčrtala, zakaj gledanost tovrstnih slovesnih dogodkov strmo pada in kako prekalkulirano se je Združenje tujih dopisnikov Hollywooda lotilo velike reforme zaradi očitkov rasizma, seksizma in… »

Zlati globusi / Kdo je slavil na podelitvi?

Mladina 11.01.2023
Slavila filma Fabelmanovi in Duše otoka, med televizijskimi produkcijami pa serije Abbott Elementary, White Lotus in House of the Dragon. Spielbergova osebna družinska drama Fabelmanovi in irski film Duše otoka sta na 80. podelitvi filmskih in… »

Na "rehabilitirani" podelitvi zlatih globusov slavile Duše otoka in Fabelmanovi

RTV Slovenija 11.01.2023
Čeprav prireditev ni minila povsem brez zadrege, je Hollywood po letu predaha od zlatih globusov z odprtimi rokami sprejel priložnost, da nagradi najboljše v zabavni industriji. Sezona nagrad se je najbolje začela za Fabelmanove in Duše otoka… »

Duše otoka in Fabelmani prejela globusa za najboljša filma

Delo 11.01.2023
Med televizijskimi produkcijami so največ nagrad pobirale serije Abbott Elementary, White Lotus in House of the Dragon. Spielbergova osebna družinska drama Fabelmani in irski film Duše otoka sta na sinočnji 80. podelitvi filmskih in televizijskih… »

Na Zlatih globusih slavila filma Duše otoka in Fabelmani

SiolNET 11.01.2023
Spielbergova osebna družinska drama Fabelmani in irski film Duše otoka sta na 80. podelitvi filmskih in televizijskih nagrad zlati globus dobila prvo nagrado za najboljši dramski film oziroma za najboljšo komedijo ali glasbeni film. Oba filma sta… »

Novice dneva »

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred tremi uramiše 1 povezana

Uf, kakšno napoved je OECD dal Kitajski

Zurnal24 pred eno uroše 2 povezani

Kateri župan je prejel najboljšo oceno?

Mladina pred tremi uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem