Povezane novice

Spet rošade v vrhu ruske vojske

Svet24 11.01.2023
Ruska vojska v Ukrajini je danes dobila novega poveljnika. Na čelo "posebne vojaške operacije v Ukrajini" je ruski obrambni minister Sergej Šojgu imenoval načelnika generalštaba ruskih sil Valerija Gerasimova. Gerasimov je zamenjal generala Sergeja… »

Spet menjave na vrhu: bo ta general Putinu prinesel preobrat v Ukrajini? #vŽivo

SiolNET 11.01.2023
Ruska vojska v Ukrajini je danes dobila novega poveljnika. Na čelo "posebne vojaške operacije v Ukrajini" je ruski obrambni minister Sergej Šojgu imenoval načelnika generalštaba ruskih sil Valerija Gerasimova. Ta je zamenjal generala Sergeja… »

Ruska vojska v Ukrajini ima novega poveljnika. Kdo nadzira mesto Soledar?

RTV Slovenija 11.01.2023
Ruska vojska v Ukrajini je dobila novega poveljnika. Na čelo "posebne vojaške operacije v Ukrajini" je ruski obrambni minister Sergej Šojgu imenoval načelnika generalštaba ruskih sil Valerija Gerasimova. Gerasimov je zamenjal generala Sergeja… »

Ukrajinska vojska: Soledar je in bo ostal ukrajinski

Dnevnik 11.01.2023
Ukrajinska vojska zanika, da so pripadniki ruske najemniške skupine Wagner zavzeli strateško pomembno mesto Soledar na vzhodu Ukrajine. »Soledar je bil, je in bo ostal ukrajinski,« so sporočili iz oddelka za strateško komuniciranje ukrajinske… »

Šojgu imenoval novega poveljnika ruske vojske v Ukrajini

Delo 11.01.2023
Ruska vojska v Ukrajini je danes dobila novega poveljnika. Na čelo »posebne vojaške operacije v Ukrajini« je ruski obrambni minister Sergej Šojgu imenoval načelnika generalštaba ruskih sil Valerija Gerasimova. Ta je zamenjal generala Sergeja… »

Menjava po le treh mesecih: rusko vojsko v Ukrajini bo vodil Gerasimov

24ur 11.01.2023
Ruski obrambni minister Sergej Šojgu je imenoval novo vodstvo ruske vojske v Ukrajini. Poveljstvo bo prevzel dosedanji načelnik generalštaba ruskih sil Valerij Gerasimov. Ta je na poziciji zamenjal Sergeja Surovikina, ki je poveljeval zgolj tri mesece… »

Ukrajinska vojska / »Soledar je bil, je in bo ostal ukrajinski«

Mladina 11.01.2023
Ukrajinska vojska zanika, da so pripadniki ruske najemniške skupine Wagner zavzeli strateško pomembno mesto Soledar na vzhodu Ukrajine. Ukrajinska vojska zanika, da so pripadniki ruske najemniške skupine Wagner zavzeli strateško pomembno mesto Soledar… »

Kijev zanika navedbe Wagnerjevih plačancev: 'Soledar je in bo ostal ukrajinski'

24ur 11.01.2023
Po več dneh intenzivnih napadov v ukrajinskem mestu Soledar, kjer se na ruski strani borijo tudi plačanci skupine Wagner, slednja trdi, da je zavzela mesto. Plačanci omenjene skupine naj bi sicer po ocenah zahoda predstavljali že vsaj četrtino ruske… »

Ukrajinska vojska: Soledar je in bo ostal ukrajinski

Primorske 11.01.2023
Ukrajinska vojska zanika, da so pripadniki ruske najemniške skupine Wagner zavzeli strateško pomembno mesto Soledar na vzhodu Ukrajine. "Soledar je bil, je in bo ostal ukrajinski," so sporočili iz oddelka za strateško komuniciranje ukrajinske vojske… »

Novice dneva »

Huda nesreča, 55-letnik je umrl

Zurnal24 pred 10 uramiše 5 povezanih

V neznano je odšla 17-letna Katjuša

Necenzurirano pred tremi uramiše 4 povezane

Potrjen primer ptičje gripe pri labodu v Prekmurju

RTV Slovenija pred 22 minutamiše 1 povezana

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred 6 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem