Povezane novice

V PARIZU JE ŠLO ZA POSKUS UMORA: Policisti napadalca trikrat ustrelili v prsni koš, zdaj je v bolnišnici (FOTO, VIDEO)

Regional 11.01.2023
V napadu z ostrim predmetom na železniški postaji Gare du Nord v Parizu je bilo danes lažje ranjenih pet ljudi, eden pa huje. Policija je na napadalca streljala in ga huje ranila, policisti pa so ga nato prijeli. Po poročanju francoske tiskovne… »

Moški na železniški postaji v Parizu v napadu z ostrim predmetom ranil šest ljudi

RTV Slovenija 11.01.2023
Na železniški postaji Gare du Nord v Parizu je zjutraj moški z ostrim predmetom napadel več ljudi in jih ranil. Napadalca je policija že prijela. Policija dogodka ne obravnava kot teroristični napad, temveč kot poskus umora. Napad se je zgodil… »

Pariz: neznanec ranil šest ljudi, policija ga je trikrat ustrelila v prsni koš #video

SiolNET 11.01.2023
Moški je na železniški postaji Gare du Nord v Parizu z nožem napadel množico ljudi. Po poročanju Sky News je ranil šest ljudi. Policija je na napadalca streljala in ga ranila. Dogodka ne obravnava kot teroristični napad, temveč kot poskus umora… »

Panika v Parizu. Napad z nožem na postaji.

Zurnal24 11.01.2023
Napadalec je na železniški postaji v Parizu ranil več ljudi. Smrtnih žrtev ni. V napadu z nožem na železniški postaji Gare du Nord v Parizu je bilo danes lažje ranjenih več ljudi, policija pa je na napadalca streljala in ga ranila. Napadalca so… »

Moški z nožem na železniški postaji v Parizu ranil več ljudi

Slovenske novice 11.01.2023
Policija je na napadalca streljala in ga ranila. V napadu z nožem na železniški postaji Gare du Nord v Parizu je bilo danes lažje ranjenih več ljudi, policija pa je na napadalca streljala in ga ranila. Napadalca so policisti prijeli, francoski… »

V napadu z nožem v Parizu več lažje ranjenih

Primorske 11.01.2023
V napadu z nožem na železniški postaji Gare du Nord v Parizu je bilo danes lažje ranjenih več ljudi, policija pa je na napadalca streljala in ga ranila. Napadalca so policisti prijeli, francoski notranji minister Gerald Darmanin pa je na Twitterju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem