Povezane novice

Rusija bo po astronavte poslala drugo raketo Sojuz, izstrelitev 20. februarja

24ur 11.01.2023
Rusija je v sredo sporočila, da bo 20. februarja izstrelila še eno raketo Sojuz, da bi domov pripeljala dva kozmonavta in ameriškega astronavta z Mednarodne vesoljske postaje, potem ko je prejšnji mesec iz njihove originalne kapsule puščala hladilna… »

Rusija pošilja reševalno misijo po tri astronavte, obtičale v vesolju

Svet24 11.01.2023
Potem ko je prejšnji mesec kapsulo, s katero bi se lahko vrnili na Zemljo, zadel meteoroid in jo onesposobil, so trije astronavti obtičali na Mednarodni vesoljski postaji. Sredi decembra je na Mednarodni vesoljski postaji zasidrano kapsulo Soyuz MS-22… »

Rusija bo po posadko na ISS poslala prazno vesoljsko plovilo

Primorske 11.01.2023
Po tri člane posadke Mednarodne vesoljske postaje (ISS) bo Rusija 20. februarja poslala novo rusko vesoljsko plovilo sojuz brez posadke, saj se bo zaradi poškodbe njihovo plovilo moralo vrniti na Zemljo brez njih, je danes sporočila ruska vesoljska… »

Rusija bo na postajo poslala nov sojuz

Delo 11.01.2023
Najverjetnejši vzrok za poškodbo sojuza je trk meteoroida. Ruska vesoljska agencija je sporočila, da bo 20. februarja na Mednarodno vesoljsko postajo (ISS) izstrelila kapsulo sojuz MS-23, s katero se bodo na trdna tla prepeljali ruska kozmonavta in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem