Povezane novice

Populističnih rešitev ne potrebujejo

Primorske 11.01.2023
Dialog vlade s predstavniki gospodarstva je zadovoljiv, a je iz končnih vladnih ukrepov včasih videti, kot da ga sploh ne bi bilo, ocenjujejo v Klubu slovenskih podjetnikov (SBC). Poudarjajo, da njihov cilj ni delovanje proti vladi, a od nje… »

Joc Pečečnik: Nastopil je čas za končanje logike trdega socializma #video

SiolNET 11.01.2023
"Pred petimi dnevi smo bili priča dogodku, da so ljudje, tudi starejši, stali na mrazu in čakali na zdravnika, kar se nam zdi popolnoma nesprejemljivo. Kljub vsem milijardam, ki so šle v zdravstvo, je stanje v zdravstvu vsako leto slabše. Menimo, da… »

Slovenski podjetniki: Nekoč so nas ogrožale krize, zdaj nas je strah, da nas bo ubila lastna vlada

Nova 24TV 11.01.2023
Novinarska konferenca SBC - Kluba slovenskih podjetnikov (foto: sta) “Ne zdi se nam prav, da določena politika državljanom obljublja raj na način, ki ga ne more izpolniti, ter pri tem krivi tiste, ki sami ustvarjamo in zagotavljamo pogoje, da nismo… »

Organizacija dela v zdravstvu je slaba

Delo 11.01.2023
Predsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov Joc Pečečnik in člani kluba so danes predstavili pogled na trenutne razmere v Sloveniji, vključno z zdravstvom. »Pred nekaj dnevi smo bili priča dogodku, kako so upokojenci celo noč, nekateri celo na… »

Pečečnik Mescu: "Temu v našem klubu pravimo ljubosumje"

Zurnal24 11.01.2023
"Nekoč nam je uspeh preprečevala bivša država, danes pa nas je strah, da nas bo ubila lastna vlada," je dejal vodja Kluba slovenskih podjetnikov. Člani Kluba slovenskih podjetnikov SBC so danes spregovori o gospodarskih razmerah in vladnih ukrepih… »

"Nekoč nam je uspeh preprečevala bivša država, danes pa nas je strah, da nas bo ubila lastna vlada"

RTV Slovenija 11.01.2023
Dialog vlade z gospodarstvom je zadovoljiv, vendar je iz končnih vladnih ukrepov včasih videti, kot da ga sploh ne bi bilo, menijo v SBC-ju. Njihov cilj pa ni delovanje proti vladi, a od nje pričakujejo posluh in dobre ukrepe, ne pa populističnih… »

Klub slovenskih podjetnikov: Čas je za končanje 'logike trdega socializma'

24ur 11.01.2023
Dialog vlade s predstavniki gospodarstva je zadovoljiv, a je iz končnih vladnih ukrepov včasih videti, kot da ga sploh ne bi bilo, ocenjujejo v Klubu slovenskih podjetnikov (SBC). Poudarjajo, da njihov cilj ni delovanje proti vladi, a od nje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem