Povezane novice

Podpora povečanju investicij v vojsko

Delo 11.01.2023
Pri promociji in osveščanju bo pomagala tudi predsednica republike. Predsednica republike in vrhovna poveljnica obrambnih sil Nataša Pirc Musar je po prvem obisku obrambnega ministrstva podprla investicije in razvoj vojske v skladu z zavezami zvezi… »

Predsednica na prvem obisku v vojski. Zavzemala se bo za prepoznavnost vojaškega poklica med mladimi

RTV Slovenija 11.01.2023
Predsednica republike in vrhovna poveljnica obrambnih sil Nataša Pirc Musar je prvič v tej vlogi obiskala ministrstvo za obrambo. Povedala je, da bo podpirala investicije in razvoj vojske v skladu z zavezami zveze Nato. Minister za obrambo Marjan Šarec… »

Vrhovna poveljnica slovenske vojske za več mladih v oboroženih silah

SiolNET 11.01.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je po obisku obrambnega ministrstva dejala, da se bo zavzemala, da več mladih vojaški poklic prepozna kot usmerjenega v prihodnost tudi zaradi novih tehnologij. Podpirala bo tudi investicije in razvoj vojske v… »

Na obrambnem ministrstvu sprejem predsednice republike in poveljnice obrambnih sil z vojaškimi častmi

SiolNET 11.01.2023
Predsednica republike in vrhovna poveljnica obrambnih sil Nataša Pirc Musar bo danes obiskala ministrstvo za obrambo. Tam jo bo z vojaškimi častmi pozdravila garda Slovenske vojske (SV), sprejela pa jo bosta obrambni minister Marjan Šarec in načelnik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem