Povezane novice

Bratuškova prestala zaslišanje: to bodo njene prve poteze

Slovenske novice 12.01.2023
Razkrila je tudi, kaj bodo njene prioritete, ko bo postala ministrica. Kandidatka za ministrico za infrastrukturo Alenka Bratušek je uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo. Da je bila njena predstavitev ustrezna, je glasovalo… »

Bratušek uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo

Primorske 12.01.2023
Kandidatka za ministrico za infrastrukturo Alenka Bratušek je uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo. Da je bila njena predstavitev ustrezna, je glasovalo devet poslancev, pet jih je bilo proti. Bratušek je sicer med cilji, ki… »

Alenka Bratušek: Prioriteto je treba dati železnicam #video

SiolNET 12.01.2023
Kandidatka za ministrico za infrastrukturo Alenka Bratušek je uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo. Da je bila njena predstavitev ustrezna, je glasovalo devet poslancev, pet jih je bilo proti. Med cilji, ki jim bo sledila kot… »

Delovna skupina preučuje smiselnost ustanovitve nove Adrie

Delo 12.01.2023
Kandidatka za ministrico za infrastrukturo o železnicah, drugem tiru, tretji razvojni osi, potniškem centru v Ljubljani, letalstvu, podražitvah ... Kandidatka za ministrico za infrastrukturo Alenka Bratušek je uspešno prestala zaslišanje pred… »

Dobra novica za letalske potnike: država vam bo povrnila del stroškov poleta

Zurnal24 12.01.2023
Kandidatka za ministrico za infrastrukturo Alenka Bratušek je uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo. Da je bila njena predstavitev ustrezna, je glasovalo devet poslancev, pet jih je bilo proti. Na zaslišanju pred odborom DZ za… »

Alenka Bratušek uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo

Dnevnik 12.01.2023
Kandidatka za ministrico za infrastrukturo Alenka Bratušek je uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo. Da je bila njena predstavitev ustrezna, je glasovalo devet poslancev, pet jih je bilo proti. Bratušek je sicer med cilji, ki… »

Bratuškova največ stavi na železnice, obljublja tudi subvencije v letalskem prometu

Svet24 12.01.2023
Med kandidati za ministra v prenovljeni vladi Roberta Goloba je tudi Alenka Bratušek, ki se je danes predstavila matičnemu parlamentarnemu odboru za infrastrukturo. Bratuškova je ministrstvo za infrastrukturo vodila že med letoma 2018 in 2020. Več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem