Povezane novice

Trčenje pri Rogatcu (dopolnjeno)

Kozjansko 12.01.2023
Ob 15.10 sta v naselju Brezovec pri Rogatcu v občini Rogatec trčili osebni vozili. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja… »

Počilo na trzinski obvoznici, tri osebe poškodovane

Domžalec 12.01.2023
Danes, okrog 17. ure sta na trzinski obvoznici v križišču z industrijsko cono trčili osebni vozili. V nesreči je nastala večja materialna škoda, tri osebe pa so utrpele lažje poškodbe. Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote… »

Helikoptersko posredovanje v Rogaški Slatini

Kozjansko 12.01.2023
Ob 13.55 so po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje na Ulici Kozjanskega odreda v Rogaški Slatini gasilci PGD Rogaška Slatina zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe iz… »

Trčenje pri Podplatu

Kozjansko 12.01.2023
Ob 8.17 sta v naselju Topolovec v občini Šmarje pri Jelšah verižno trčili osebni vozili. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah zavarovali kraj dogodka… »

Preglavice s sajami, olje na cesti, pomoč reševalcem

Celje.info 12.01.2023
Včeraj so ob 7.59 v Stopniku občina Vransko zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Po podatkih uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGD Vransko, Prekopa-Čeplje-Stopnik, Tešova in Ločica pri Vranskem zavarovali kraj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem