Povezane novice

Ustanovitelj Inštituta 8. marec bo minister

Nova 24TV 13.01.2023
Foto: STA V DZ-ju pred pristojnim odborom poteka zaslišanje kandidata za ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca, javnosti znanega kot ustanovitelja Inštituta 8. marec. Dejstvo, da o stanovanjski politiki, dolgotrajni oskrbi in ekonomski… »

Zelena luč odbora DZ Maljevcu, Jevšku, Kumru in Hanu

24ur 13.01.2023
Odbor DZ za delo, družino, socialne zadeve in invalide je predstavitev kandidata za ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca ocenil kot ustrezno. Tudi kandidat za ministra za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek je s svojo… »

Kandidat za ministra za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ

Slovenske novice 13.01.2023
Kandidata za ministra so ocenili kot ustreznega. Bojan Kumer je supešno prestal zaslišanje in je kot Maljevec in Jevšek dobil zeleno luč pristojnega odbora. Kandidata za ministra so ocenili kot ustreznega. Odbor DZ za delo, družino, socialne zadeve… »

Stanovanja in dolgotrajna oskrba za vse

Dnevnik 13.01.2023
Kandidat za ministra za solidarno prihodnost Simon Maljevac je v državnem zboru dobil podporo pristojnega odbora. Dejal je, da je vlada novi resor ustanovila zato, da bo poskrbela za v preteklosti zanemarjena, a družbeno pomembna področja dolgotrajne… »

Golobovi "novi" ministri razkrili karte

Zurnal24 13.01.2023
Zaslišani so bili še štirje kandidati. Kaj bodo njihove prioritete? Zaslišanja pred pristojnimi delovnimi telesi DZ so opravili še štirje kandidati za ministre v nekoliko preoblikovani vladi Roberta Goloba - Simon Maljevac, Aleksander Jevšek… »

SOGLASNA ODLOČITEV POSLANCEV: Hanova predstavitev je bila ustrezna

Regional 13.01.2023
Kandidat za ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han je uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ za gospodarstvo. Da je bila njegova predstavitev ustrezna, je glasovalo 10 poslancev, nihče ni bil proti. Matjaž Han Gospodarsko… »

Tudi danes potrjeni vsi štirje ministrski kandidati

Svet24 13.01.2023
Zaslišanja pred pristojnimi delovnimi telesi DZ so opravili še štirje kandidati za ministre, Simon Maljevac, Aleksander Jevšek, Matjaž Han in Bojan Kumer. Skupaj s petimi kandidati, ki so zaslišanja pred poslanci uspešno opravili v četrtek, bodo v… »

DEVET ZA, ŠEST PROTI: Kumer dobil zeleno luč pristojnega odbora

Regional 13.01.2023
Kandidat za ministra za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo, okolje in prostor. Da je bila njegova predstavitev ustrezna, je ocenilo devet poslancev, šest jih je bilo proti. Med… »

Han napovedal podvojitev javnih sredstev za šport

Delo 13.01.2023
Matjaž Han je brez glasu proti prestal zaslišanje na odboru za gospodarstvo za ministra za gospodarstvo, turizem in šport. Matjaž Han, ki je v državnem zboru brez glasu proti uspešno prestal zaslišanje na odboru za gospodarstvo za ministra za… »

Han: Odločitev, da šport povežemo z gospodarstvom in turizmom, je prelomna

RTV Slovenija 13.01.2023
Gospodarsko ministrstvo se bo z reorganizacijo vlade preimenovalo v ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. "S povezavo teh treh stebrov lahko naredimo veliko sinergijskih učinkov," je na zaslišanju poudaril kandidat za ministra Matjaž Han. Da… »

Pokrajine bodo čakale na reforme

Delo 13.01.2023
Zaslišanje je minister za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek prestal brez glasu proti. Kandidat za ministra za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek je s svojo predstavitvijo prepričal odbora za gospodarstvo in evropske zadeve… »

Kumer uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ

SiolNET 13.01.2023
Kandidat za ministra za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo, okolje in prostor. Da je bila njegova predstavitev ustrezna, je ocenilo devet poslancev, šest jih je bilo proti. Med… »

Han: Gospodarstvo je v dobrem položaju

SiolNET 13.01.2023
Kandidat za ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han je uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ za gospodarstvo. Da je bila njegova predstavitev ustrezna, je glasovalo deset poslancev, nihče ni bil proti. Gospodarsko ministrstvo se bo… »

Usmerjeni v sončne elektrarne in javni promet

Delo 13.01.2023
Kandidat za ministra za okolje, podnebje in okolje Bojan Kumer je dobil podporo odbora državnega zbora za infrastrukturo. Vse okoli nas je zelo veliko izzivov, večina težav pa je izvirala zunaj Slovenije, je Bojan Kumer opisal vodenje ministrstva za… »

Jevšek: Prioriteta je skladen regionalni razvoj

RTV Slovenija 13.01.2023
Za zagotovitev skladnega regionalnega razvoja je potrebna takojšnja vzpostavitev strategije, katere cilji bodo podlaga za delo ministrstev in regionalnih ravni, je v DZ-ju poudaril Aleksander Jevšek, ki je tudi dobil podporo pristojnih odborov. Kandidat… »

Tudi Kumer, Jevšek in Han uspešno prestali zaslišanje pred matičnim odborom DZ

Dnevnik 13.01.2023
Kandidat za ministra za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek je s svojo predstavitvijo prepričal odbora za gospodarstvo in za zadeve EU. Njegovo predstavitev je kot ustrezno ocenilo devet članov odbora za gospodarstvo in osem članov odbora… »

Kumer in Han uspešno prestala zaslišanje pred odborom DZ

Primorske 13.01.2023
Kandidat za ministra za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ za infrastrukturo, okolje in prostor, kandidat za ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han pa je dobil zeleno luč pri odboru… »

Minister napovedal milijardni vložek na to področje

Zurnal24 13.01.2023
Pred odborom DZ za infrastrukturo, okolje in prostor poteka predstavitev kandidata za ministra za ministra za okolje, podnebje in energijo Bojana Kumra. Rdeča nit, v tem primeru bolje rečeno, zelena nit predstavitve kandidata za ministra za okolje… »

Kumer: Ključno bo zagotoviti ukrepe, ki bodo preprečili pomanjkanje energije

RTV Slovenija 13.01.2023
Kandidat za ministra za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je uspešno prestal zaslišanje pred odborom DZ-ja. Med ključnimi nalogami izpostavil spodbujanje rabe obnovljivih virov energije in pospešitev postopkov za razogljičenje. Predstavitev… »

Jevšek uspešno skozi sito pristojnih odborov DZ

SiolNET 13.01.2023
Kandidat za ministra za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek je s svojo predstavitvijo prepričal odbora za gospodarstvo in zadeve EU. Njegovo predstavitev je kot ustrezno ocenilo devet članov odbora za gospodarstvo in osem članov odbora za… »

Minister Maljevac / »Prihodnost bo solidarna ali pa je ne bo«

Mladina 13.01.2023
Pomen stanovanjskih skladov in javne mreže storitev dolgotrajne oskrbe. Odbor DZ za delo, družino, socialne zadeve in invalide je danes predstavitev kandidata za ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca ocenil kot ustrezno. Za je glasovalo devet… »

Gradili bi po 2000 najemnih stanovanj na leto

Delo 13.01.2023
Kandidat za ministra za nov resor solidarne prihodnosti bi z ambicioznimi načrti urejal stanovanjsko politiko, dolgotrajno oskrbo in ekonomsko demokracijo. Krepitev močne in splošno dostopne javne mreže storitev dolgotrajne oskrbe, politike, ki… »

"Trg stanovanj ne zagotovi, naj jih država!"

Zurnal24 13.01.2023
Kandidat za ministra Simon Maljevac potrjen na odboru za delo. Simon Maljevac, kandidat Levice za ministra za solidarno prihodnost, je na današnjem Odboru za delo, družino, socialne zadeve in invalide predstavil svoje načrte za delo ministrstva v… »

Aleksander Jevšek: Pozornost posvetiti manj razvitim regijam

Svet24 13.01.2023
Za zagotovitev skladnega regionalnega razvoja je potrebna takojšnja vzpostavitev strategije, katere cilji bodo podlaga za delo ministrstev in regionalnih ravni, je danes v DZ poudaril ministrski kandidat Aleksander Jevšek. S področja kohezijske je… »

Jevšek uspešno skozi sito pristojnih odborov DZ

Primorske 13.01.2023
Kandidat za ministra za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek je s svojo predstavitvijo prepričal odbora za gospodarstvo in za zadeve EU. Njegovo predstavitev je kot ustrezno ocenilo devet članov odbora za gospodarstvo in osem članov odbora… »

Maljevac dobil zeleno luč pristojnega odbora

Svet24 13.01.2023
Hrbtenico javnega stanovanjskega sistema vidi v stanovanjskih skladih. Za gradnjo solidarne družbe je treba vzpostaviti močno in javno mrežo storitev dolgotrajne oskrbe, spodbujali bodo tudi lastništvo zaposlenih v podjetjih, je dejal. Pred… »

Obljuba bodočega ministra: Prihodnje leto tisoč stanovanj, do konca mandata dva tisoč

SiolNET 13.01.2023
Pred pristojnim odborom DZ se danes predstavlja tudi kandidat za ministra za solidarno prihodnost Simon Maljevac. Hrbtenico javnega stanovanjskega sistema vidi v stanovanjskih skladih. Za gradnjo solidarne družbe je treba vzpostaviti močno in javno… »

Maljevac: Prihodnost bo solidarna ali pa je ne bo

RTV Slovenija 13.01.2023
V DZ-ju so pred pristojnim odborom zaslišali kandidata za ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca. Odbor DZ-ja za delo, družino, socialne zadeve in invalide je predstavitev ocenil kot ustrezno. Za je glasovalo devet članov odbora, proti pa… »

Kandidatu za ministra za solidarno prihodnost Simonu Maljevcu zelena luč pristojnega odbora

Primorske 13.01.2023
Odbor DZ za delo, družino, socialne zadeve in invalide je danes predstavitev kandidata za ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca ocenil kot ustrezno. Za je glasovalo devet članov odbora, proti pa jih je bilo pet. LJUBLJANA > Maljevac, ki od… »

Danes na zaslišanje še štirje kandidati za ministra

SiolNET 13.01.2023
Pred pristojnimi delovnimi telesi državnega zbora se bodo danes predstavili še štirje kandidati za ministre v nekoliko preoblikovani vladi Roberta Goloba. Skupaj s petimi kandidati, ki so zaslišanja pred poslanci uspešno opravili v četrtek, bodo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem