Povezane novice

Pretresljive podrobnosti nove družinske tragedije: Slavko umoril mater in si sodil sam

Slovenske novice 13.01.2023
Belokranjec Slavko S. naj bi jo pokončal s sekiro. Že prej jo je menda pretepal in ji jemal pokojnino. Potem ko smo poročali o družinski tragediji, ki se je v torek zvečer zgodila na območju Škofje Loke – mladoletnik je do smrti zabodel mamo –… »

Pokol v slovenski vasici: policisti našli žensko truplo in obešenca, a to še ni bilo vse

Slovenske novice 13.01.2023
Očitno se je brutalno spravil tudi na štiri hišne ljubljenčke. Poročali smo že o novi družinski tragediji, ki se je v Radovici zgodila v četrtek, ko je Slavko S. pokončal svojo mater, nato pa sodil še sebi. Zdaj je nekoliko več podrobnosti o… »

PODROBNOSTI TRAGEDIJE PRI METLIKI: Sodil svoji mami in sebi, pokončal tudi hišne ljubljenčke

Regional 13.01.2023
Novomeški policisti preiskujejo smrt 61-letnice in 38-letnika z območja Metlike. Po prvih ugotovitvah policije je ženska umrla nasilne smrti, moški pa si je sodil sam, so sporočili s PU Novo mesto. Našli so oster predmet, s katerim naj bi moški… »

Najprej ubil mamo, nato pa še sebe

Dnevnik 13.01.2023
Strahotna družinska tragedija je te dni pretresla Radovico pri Metliki. 38-letni Slavko S. je z ostrim predmetom do smrti potolkel svojo 61-letno mamo, nato pa se v garaži obesil. Policisti so pri ogledu kraja dejanja našli tudi dva mrtva psa in mrtvi… »

Nov družinski umor, tokrat v Beli krajini #video

SiolNET 13.01.2023
Metliški policisti so sporočili, da se je v okolici Metlike zgodil tragičen dogodek. Osemintridesetletnik je ubil 61-letnico, nato pa si je sodil sam. Policisti so se v četrtek odzvali na obvestilo zaskrbljenih občanov, da se jim 61-letna znanka iz… »

V okolici Metlike 38-letnik ubil 61-letnico, bila sta v sorodstvenem razmerju

24ur 13.01.2023
Iz Bele krajine poročajo o tragičnem dogodku. Kot so potrdili policisti, je ženska v okolici Metlike umrla nasilne smrti. Potem pa si je sodil še osumljenec. Bila sta v sorodstvenem razmerju. Med pregledom prostorov so našli še dva mrtva psa in dve… »

V okolici Metlike naj bi 38-letni moški ubil žensko

RTV Slovenija 13.01.2023
Novomeški policisti preiskujejo nasilno smrt 61-letne ženske v okolici Metlike. Uboj naj bi zagrešil 38-letni moški, ki si je po dejanju sodil sam. S PU-ja Novo mesto so navedli, da so se metliški policisti v četrtek odzvali na obvestilo… »

Še ena družinska tragedija, tudi tokrat sin ubil mamo

Zurnal24 13.01.2023
Tragičen dogodek iz Bele krajine. V okolici Metlike se je zgodil tragičen dogodek v ožjem družinskem krogu. 38-letnik je ubil 61-letnico, nato pa si je sodil sam, piše portal 24ur. Po poročanju Slovenskih novic naj bi sin s sekiro pokončal svojo… »

Groza v Beli krajini: 38-letnik vzel njeno in nato še svoje življenje

Svet24 13.01.2023
V okolici Metlike je včeraj 38-letnik ubil 61-letnico, poroča portal 24ur. V okolici Metlike je včeraj popoldne nasilne smrti umrla 61-letna ženska, so za portal potrdili novomeški policisti. Dejanja je osumljen 38-letni moški, ki si je nato sodil… »

Groza v Beli krajini: 38-letnik vzel njeno in nato še svoje življenje

Necenzurirano 13.01.2023
V okolici Metlike je včeraj 38-letnik ubil 61-letnico, poroča portal 24ur. V okolici Metlike je včeraj popoldne nasilne smrti umrla 61-letna ženska, so za portal potrdili novomeški policisti. Dejanja je osumljen 38-letni moški, ki si je nato sodil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem