Povezane novice

Egipčani zadali hud poraz Hrvatom

Delo 13.01.2023
Danski rokometaši, ki branijo lovoriko, so na svetovnem prvenstvu visoko odpravili Belgijce. Zanesljivo zmagali tudi Srbi. Na svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem so rokometaši danes odigrali tekme v skupinah od E do H. Po pričakovanju so… »

Hrvaška na začetku prvenstva prejela pošteno egiptovsko zaušnico

RTV Slovenija 13.01.2023
Hrvaški rokometaši so svetovno prvenstvo začeli z nepričakovano visokim porazom proti Egiptu, ki je v Jönköpingu zanesljivo slavil z 31:22. Popravni izpit bodo Hrvati imeli proti ZDA, ki so po 22 letih znova na svetovnem prvenstvu, vrnitev pa so… »

Egipčani pospravili Hrvaško, svetovni prvaki napolnili mrežo Belgije

SiolNET 13.01.2023
Dan po zmagi nad reprezentanco Savdske Arabije so imeli slovenski rokometaši na svetovnem prvenstvu, ki ga gostita Poljska in Švedska, prost dan, prvič pa so bile na delu reprezentance v skupinah E, F, G in H. Hrvaški rokometaši so uvodni tekmi SP… »

Po rutinski zmagi sledi pravi preizkus slovenske vrednosti

RTV Slovenija 13.01.2023
Rokometaše Slovenije v soboto (začetek ob 20.30) čaka prvi resen preizkus na svetovnem prvenstvu. V Katovicah se bodo pomerili z ambicioznimi Poljaki, ki jim selektor Uroš Zorman prepušča vlogo favoritov. "Poljaki so na tej tekmi favoriti, predvsem… »

Temelj postavljen, zdaj bo šlo zares

RTV Slovenija 13.01.2023
V prvi letošnji epizodi rokometnega podkasta Cepelin, ki ga na Valu 202 ustvarjajo v času svetovnega prvenstva, boste slišali, kako je Slovenija osvojila zanesljivo zmago proti Savdski Arabiji. S tem si je odprla vrata v drugi del tekmovanja… »

Prva ovira preskočena, a Zorman opozarja: Proti Poljakom bo vse drugače

24ur 13.01.2023
Slovenski rokometaši so z odliko prestali uvod v svetovno prvenstvo. Proti Savdski Arabiji so upravičili vlogo izrazitega favorita (33:19) in si bolj ali manj že priigrali napredovanje v drugi del. Selektor Uroš Zorman je bil z videnim zadovoljen, a… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem