Povezane novice

Velika izguba za slovenski pank: umrl je Matjaž Alič - Ramon

RTV Slovenija 13.01.2023
Pri 43 letih se je zaradi bolezni poslovil Matjaž Alič - Ramon, kitarist ene najpopularnejših pankovskih skupin pri nas – Zablujena generacija. Na družbenih omrežjih so se od njega poslovili bendovski in drugi glasbeni kolegi. Člani skupine so na… »

Umrl član Zablujene generacije

Slovenske novice 13.01.2023
Izgubil je boj s hudo boleznijo. Umrl je član znane slovenske skupine Zablujena generacija Matjaž Alič, prijateljem in znancem znan pod vzdevkom Ramon. S skupino so posneli šest studijskih albumov, zasebno pa je kot podjetnik nadaljeval družinsko… »

Umrl je Ramon, kitarist skupine Zablujena generacija

24ur 13.01.2023
Umrl je Matjaž Alič-Ramon, kitarist in član idrijske skupine Zablujena generacija. Od njega so se na družbenih omrežjih že poslovili slovenski glasbeni kolegi. Glasbenik se je že dlje časa boril z boleznijo. Umrl je kitarist skupine Zablujena… »

Umrl je kitarist idrijske skupine Zablujena generacija Matjaž Alič - Ramon

Primorske 13.01.2023
Mnogo prezgodaj je umrl kitarist idrijske punk-rock zasedbe Zablujena generacija Matjaž Alič - Ramon. Star je bil samo 43 let. IDRIJA > “Srce in duša Zablujencev ... Pa sem le upal, da en dan na terasi ob pivu posnameva akustično 'Mi smo stare… »

Umrl je član skupine Zablujena generacija

SiolNET 13.01.2023
Umrl je Matjaž Alič - Ramon, kitarist skupine Zablujena generacija, ki je posnel tudi več samostojnih skladb. Po hudi bolezni se je v četrtek poslovil Matjaž Alič - Ramon, kitarist slovenske punk rock skupine Zablujena generacija, poroča spletni… »

Umrl je član Zablujene generacije

Zurnal24 13.01.2023
Prehitro se je poslovil Matjaž Alič. "Minulo noč se je po hudi bolezni poslovil Matjaž Alič, ki je bil med prijatelji in znanci znan po vzdevku Ramon. Poznali ga niso samo ljubitelji rocka v domači Idriji ampak po vsej Sloveniji, saj je bil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem