Povezane novice

V trgovskih centrih niso odkrili eksplozivnega predmeta

Celje.info 13.01.2023
S Policijske uprave Celje so sporočili, da so policisti zaključili pregled dveh nakupovalnih središč v Celju, kjer niso našli eksplozivnih teles. Kot smo že poročali v prispevku so po prejeti informaciji o morebitni prisotnosti eksplozivnega… »

Kaj se dogaja? V Celju, Mariboru in Ljubljani grožnje o eksplozivu v nakupovalnih središčih

Slovenske novice 13.01.2023
S PU Celje in PU Maribor so sporočili, da eksplozivnih teles niso našli. Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem telesu so preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene iz dveh nakupovalnih centrov v Celju, je sporočila Milena Trbulin s PU… »

Klici o eksplozivnih telesih v nakupovalnih centrih v Celju, Mariboru in Ljubljani

Svet24 13.01.2023
Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem telesu so danes popoldne preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene iz nakupovalnih centrov City Center in Planet Tuš v Celju. Podobno obvestilo so prejeli tudi na Policijski upravi Maribor in Policijski… »

Klici o eksplozivnih telesih v nakupovalnih centrih v Celju, Mariboru in Ljubljani

Necenzurirano 13.01.2023
Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem telesu so danes popoldne preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene iz nakupovalnih centrov City Center in Planet Tuš v Celju. Podobno obvestilo so prejeli tudi na Policijski upravi Maribor in Policijski… »

Policisti v šestih nakupovalnih centrih iskali eksploziv

Delo 13.01.2023
Celjski, mariborski in ljubljanski policisti resno vzeli obvestila o eksplozivnih sredstvih. Celjani so kupce in zaposlene celo evakuirali. Zaradi obvestil o nastavljenih eksplozivnih telesih so imeli popoldne celjski, mariborski in ljubljanski policisti… »

Lažni preplah zaradi eksplozivnih sredstev v Celju, obvestilo prejeli tudi v Mariboru in Ljubljani

RTV Slovenija 13.01.2023
Celjski policisti so bili popoldne obveščeni, da naj bi bila v dveh največjih trgovskih središčih v Celju, Citycentru in Planetu Tuš, nastavljena eksplozivna sredstva, zato so obe preventivno izpraznili. Po pregledu območja sredstev niso našli. "V… »

Tudi v Mariboru in Ljubljani grožnje z bombami v trgovskih centrih

SiolNET 13.01.2023
V Celju, Mariboru in Ljubljani so danes prejeli grožnje z bombami. V vseh mestih naj bi eksplozivna telesa neznanci namestili v trgovskih centrih. Policisti so zaključili pregled dveh nakupovalnih središč v Celju in niso našli eksplozivnih teles, so… »

Bombni preplah in evakuacija trgovskih centrov v Celju

Celje.info 13.01.2023
V največjih dveh celjskih trgovskih središčih so prejeli informacijo oziroma grožnjo, da bi naj bila v obeh prisotna bomba. Trgovska centra Planet Tuš Celje in Citycenter Celje so po hitrem postopku evakuirali. Trgovine so morali zapustiti tako… »

Panika v Celju, evakuirali Planet Tuš in City Center!

Zurnal24 13.01.2023
V mestu ob Savinji se je konec tedna začel z grožnjo bombnega napada in samomora. Zaradi obvestila o nastavljenem eksplozivnem telesu so danes popoldne preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene iz nakupovalnih centrov City Center in Planet Tuš… »

V nakupovalnih središčih v Celju in Mariboru niso našli eksplozivnih teles

Dnevnik 13.01.2023
Policisti so zaključili pregled dveh nakupovalnih središč v Celju in niso našli eksplozivnih teles, so sporočili s Policijske uprave Celje. Popoldne so namreč prejeli obvestilo, da naj bi bila v nakupovalnih središčih City Center in Planet Tuš v… »

Policija prosi za informacije o vlomu v bencinski servis na Ajševici

SiolNET 13.01.2023
Neznanci so danes zjutraj vlomili v bencinski servis na Ajševici pri Novi Gorici ter ukradli večjo količino tobačnih izdelkov in elektronskih cigaret. Policija prosi za informacije o vlomu. Vsi, ki bi karkoli vedeli, pa naj pokličejo na Policijsko… »

Zaradi bombnega preplaha evakuirali Citycenter Celje in sosednji Planet Tuš

Kozjansko 13.01.2023
Po naših informacijah so v največjih celjskih trgovskih središčih prejeli informacijo oz. grožnjo, da bi naj bila v obeh prisotna bomba. Trgovska centra Planet Tuš Celje in Citycenter Celje so po hitrem postopku evakuirali. Trgovine so morali… »

Zaradi policijske preiskave v Celju nastajajo zastoji

24ur 13.01.2023
V Celju je zaradi policijske preiskave dveh trgovskih centrov na Mariborski cesti nastala gneča. Na kraju je več policistov, ki so izpraznili obe nakupovalni središči. Policija in Prometno-informacijski center opozarjata, da se je območju bolje… »

Novice dneva »

Iskanje pogrešane dveletne deklice se nadaljuje že četrti dan

RTV Slovenija pred tremi uramiše 4 povezane

Hekerski napad na spletno stran RTV Slovenija

RTV Slovenija pred 12 minutamiše 2 povezani

42 mrtvih v izraelskih napadih na položaje Hezbolaha v Siriji

RTV Slovenija pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem