Povezane novice

Slovenski rokometaši z zrelo, odgovorno in pretkano predstavo premagali Poljake

Primorske 14.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v drugem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem v Katovicah premagala Poljsko s 32:23 (17:11). KATOVICE > Slovenski rokometaši so dosegli drugo zmago v skupinskem delu. Po uvodni nad Savdijci so na… »

Zorman po odmevni zmagi miri evforijo, a ...

SiolNET 14.01.2023
Slovenski rokometaši so na svoji drugi tekmi svetovnega prvenstva navdušili. V nabito polni dvorani Spodek v Katovicah so z 32:23 (17:11) nadigrali Poljsko, ki ni bila kos razpoloženim Slovencem. "Ni nam treba zganjati evforije, a v tem trenutku je… »

Slovenija z veliko zmago utišala dvorano Spodek

RTV Slovenija 14.01.2023
Slovenski rokometaši se v Katovicah veselijo ene izmed največjih zmag v zadnjih letih. V drugem krogu svetovnega prvenstva so nepričakovano visoko, kar z 32:23, premagali gostitelje Poljake. Že po prvem polčasu so vodili s 17:11. Poljaki so bolje… »

Sijajni Slovenci do velike zmage nad Poljsko!

SiolNET 14.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je v velikem slogu dobila svojo drugo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem. Slovenci so po četrtkovi zanesljivi zmagi nad Savdsko Arabijo tokrat v Katovicah pred razprodano dvorano Spodek s… »

Slovenski rokometaši po Savdijcih na kolena položili še Poljake (FOTO)

Slovenske novice 14.01.2023
Slovenija bo zadnjo tekmo v skupini B igrala v ponedeljek, ko se bo ob 18. uri pomerila s Francijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v drugem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem v Katovicah premagala Poljsko z 32:23 (17:11)… »

Fantastični Slovenci razbili domačine

Zurnal24 14.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je visoko premagala Poljsko z 32:23 (17:11). Izbranci selektorja Uroša Zormana so zabeležili še drugo visoko zmago na tokratnem svetovnem prvenstvu, po Savdijcih so prepričljivo padli tudi Poljaki, eni izmed… »

#foto Slovenski rokometaši premagali še Poljake

Dnevnik 14.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v drugem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem v Katovicah premagala Poljsko z 32:23 (17:11). Slovenija bo zadnjo tekmo v skupini B igrala v ponedeljek, ko se bo ob 18. uri pomerila s Francijo… »

Sanjska predstava Zormanovih virtuozov v Katovicah

Delo 14.01.2023
Slovenski rokometaši so na zelo pomembni tekmi na svetovnem prvenstvu povsem nadigrali gostitelje iz Poljske. V Krakov vsaj z dvema točkama. Vesoljska predstava Slovencev v letečem krožniku (dvorana Spodek) v Katovicah je prinesla visoko zmago proti… »

Vroča srca in hladne glave ključ do uspeha

Delo 14.01.2023
Selektor Uroš Zorman stavi na moštveni duh, ki naj bi odločil današnjo psihološko bitko s Poljsko in Slovenijo vrnil med najboljše rokometne reprezentance. V nadaljevanju preberite: Slovenija in Poljska sta odigrali že veliko tekem, ena od… »

Veliki izziv za Slovenijo proti ekipi, ki bo imela dodatno pomoč

SiolNET 14.01.2023
Pred slovenskimi rokometaši je danes druga tekma na svetovnem prvenstvu. Zasedba Uroša Zormana se bo ob 20.30 v dvorani Spodek v Katovicah pomerila z gostiteljico prvenstva Poljsko, ki bo imela dodatnega igralca v podpori domačih navijačev. Kljub temu… »

Utišati polno dvorano je neprecenljivo

Slovenske novice 14.01.2023
Dean Bombač bo prvi slovenski as na derbiju SP proti Poljski. Dvorana Spodek v Katovicah je betonski leteči krožnik in občasno se iz zvočnikov slišijo toni iz kultnega Spielbergovega filma Bližnja srečanja tretje vrste, s katerimi so vesoljci… »

Zorman: Časa za zaboje piva bo še dovolj

Dnevnik 14.01.2023
Po zmagi proti Savdski Arabiji (33:19) v prvem krogu skupine B v Katovicah čaka moško rokometno reprezentanco Slovenije danes ob 20.30 prva ura resnice na SP. V razprodani dvorani Spodek se bo pred 11.000 gledalci pomerila s sogostiteljico Poljsko… »

Na SP v rokometu Slovenija drevi z močnimi Poljaki

Primorske 14.01.2023
Slovence po četrtkovi zanesljivi zmagi nad rokometnimi analfabeti iz Savdske Arabije v soboto čaka prvi pravi preizkus na letošnjem svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem. V Katovicah se bodo pomerili z ambicioznimi gostitelji, za obe strani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem