Povezane novice

Ilke Štuhec in Sofie Goggia ne bo v nedeljo na štartu

Delo 14.01.2023
Odlični smučarki sta jo ob sobotnem padcu na superveleslalomu v Avstriji odnesli brez poškodb. Spomin na poškodbe Ilke Štuhec v zadnjih letih se je v hipu vrnil, ko je med prvim superveleslalomom v St. Antonu na avstrijskem zahodu (drugi super G bo v… »

Federica Brignone ob odstopu Sofie Goggie do prve zmage sezone

RTV Slovenija 14.01.2023
Federica Brignone, ki v tej disciplini brani mali globus, je zmagovalka superveleslaloma v St. Antonu. To je njena 21. zmaga kariere na tekmah svetovnega pokala. Ilka Štuhec je odstopila v srednjem delu, njeno "srečanje" z zaščitno ograjo ni bilo… »

Kilde na skrajšanem wengenskem smuku razred zase

RTV Slovenija 14.01.2023
Aleksander Aamodt Kilde je na skrajšani smukaški progi v Wengnu dobil še eno bitko s Švicarji in s prepričljivo predstavo za 88 stotink ugnal drugouvrščenega Marca Odermatta. Vreme je preprečilo popoln spektakel v naročju Aigerja, Jungfraua in… »

Norvežan v Švici brez prave konkurence

Delo 14.01.2023
Kilde je na smuku, ki so mu zaradi močnega vetra odvzeli nekaj spektakularnosti, zmagal z veliko prednostjo. Aleksander Aamodt Kilde je absolutni zmagovalec letošnjega 93. pokala Lauberhorn. Norvežan je v Wengnu v Švici v dveh dneh zmagal na dveh… »

Brignone vrhunsko, grd padec Goggie, nato še Ilke Štuhec

SiolNET 14.01.2023
Na vsega minuto dolgem superveleslalomu v St. Antonu je prvič v sezoni zmagala Italijanka Federica Brignone. Njena rojakinja Sofia Goggia je grdo padla, a jo odnesla brez poškodbe. Njena druga ničla sezone. Odstopila je tudi Ilka Štuhec, ki je bila v… »

Deseta smukaška zmaga za Kildeja, slaba sezona za Slovenca se nadaljuje

SiolNET 14.01.2023
Na že 93. pokalu Lauberhorn so legendarni smuk zaradi vetra nekoliko skrajšali. Z veliko prednostjo 88 stotink pred Marcom Odermattom ga je dobil Aleksander Aamodt Klide. Martin Čater je s številko 23 smučal zelo zadržano in ujel točke s 24… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem