Povezane novice

V Nepalu strmoglavilo potniško letalo, umrlo najmanj 69 ljudi

Delo 15.01.2023
Na krovu je bilo 72 ljudi. Letalo je bilo na poti iz prestolnice Katmandu v Pokharo, strmoglavilo pa naj bi tik pred pristankom. Našli so črno skrinjico. Po današnjem strmoglavljenju potniškega letala v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala so našli… »

Strmoglavilo potniško letalo z 72 potniki, pojavil se je grozljivi posnetek (VIDEO)

Slovenske novice 15.01.2023
Po strmoglavljenju je zagorelo, gasilci poskušajo ogenj pogasiti in rešiti potnike. V mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala je davi strmoglavilo potniško letalo družbe Yeti Airlines, na krovu katerega je bilo 72 ljudi. Po najnovejših podatkih… »

V strmoglavljenju letala v Nepalu najmanj 69 mrtvih

Primorske 15.01.2023
Po današnjem strmoglavljenju potniškega letala v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala so našli 69 trupel, preživelih ni, so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili policija in letališke oblasti. KATMANDU >Na letalu družbe Yeti… »

Med razbitinami potniškega letala v Nepalu niso našli preživelih

24ur 15.01.2023
V bližini letališča Pokhara v osrednjem Nepalu je strmoglavilo potniško letalo, na katerem je bilo 72 ljudi. Po poročanju tujih medijev so na kraju nesreče našli 69 trupel. Oblasti zatrjujejo, da verjetnosti, da je nesrečo kateri izmed ostalih… »

Nepal: v strmoglavljenju letala 69 mrtvih, preživelih ni #video

SiolNET 15.01.2023
Po današnjem strmoglavljenju potniškega letala v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala so našli 69 trupel, preživelih ni, so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili policija in letališke oblasti. Letalo je bilo na poti iz prestolnice… »

VIDEO: V strmoglavljenju potniškega letala najmanj 69 mrtvih

Svet24 15.01.2023
Po današnjem strmoglavljenju potniškega letala v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala so našli 69 trupel, preživelih ni, so sporočili policija in letališke oblasti. Na letalu družbe Yeti Airlines, ki je bilo na poti iz prestolnice Katmandu v… »

#foto #video V najhujšem strmoglavljenju v Nepalu v treh desetletjih najmanj 68 mrtvih

Dnevnik 15.01.2023
V najhujši nesreči v Nepalu v zadnjih tridesetih letih je danes umrlo najmanj 68 ljudi. Letalo je strmoglavilo tik pred pristankom v bližini letališča. Šele v trdi temi so policisti, gasilci, reševalci in vojaki opustili iskanje morebitnih… »

V Nepalu v najhujši letalski nesreči v zadnjih 30 letih umrlo 69 ljudi

RTV Slovenija 15.01.2023
V nesreči letala v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala je umrlo 69 ljudi, preživelih ni. Vzrok nesreče še ni znan. Na letalu družbe Yeti Airlines, ki je bilo na poti iz glavnega mesta Katmandu v Pokharo, je bilo 68 potnikov in štirje člani… »

Video: Strmoglavilo letalo, mrtvih vsaj 67 ljudi

Zurnal24 15.01.2023
V današnjem strmoglavljenju potniškega letala v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala je po najnovejših podatkih umrlo najmanj 67 ljudi, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila policija. Na letalu družbe Yeti Airlines, ki je bilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem