Povezane novice

Število žrtev napada na stanovanjsko zgradbo v Dnipru naraslo na 23

Primorske 15.01.2023
V sobotnem ruskem raketnem napadu na stanovanjsko zgradbo v mestu Dnipro na vzhodu Ukrajine je bilo po najnovejših podatkih ubitih najmanj 23 civilistov, 72 pa je ranjenih, med njimi 13 otrok. 40 ljudi še pogrešajo, je danes sporočila ukrajinska… »

Ukrajina / »Smo v odločilni fazi vojne«

Mladina 15.01.2023
Generalni sekretar zveze NATO Jens Stoltenberg je poudaril, da lahko Ukrajina kmalu pričakuje več pošiljk težkega orožja iz zahodnih držav. Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg je v današnjem pogovoru za nemški dnevnik Handelsblatt… »

Stoltenberg napoveduje pošiljke težkega orožja za Ukrajino "v bližnji prihodnosti"

SiolNET 15.01.2023
Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg je v današnjem pogovoru za nemški dnevnik Handelsblatt povedal, da lahko Ukrajina kmalu pričakuje več pošiljk težkega orožja iz zahodnih držav. "Nedavne obljube o težki vojaški opremi so pomembne… »

Rusija o raketnih napadih: Cilj napada je bil dosežen #vŽivo

SiolNET 15.01.2023
Rusija je prevzela odgovornost za raketne napade po Ukrajini. Rusko ministrstvo za obrambo je sporočilo, da je bil cilj napada dosežen. Dnevni pregled najpomembnejših dogodkov: 20.42 Rusija o raketnih napadih: Cilj napada je bil dosežen 18.15 Nove… »

Število žrtev v Dnipru preseglo 20: 'Pokopali bomo tudi ruske teroriste'

24ur 15.01.2023
V seriji sobotnih ruskih raketnih napadov na Ukrajino je ena od raket zadela tudi stanovanjsko zgradbo v mestu Dnipro na vzhodu Ukrajine. Po najnovejših podatkih je bilo ubitih najmanj 29 ljudi, še vsaj 73 pa je bilo ranjenih, med njimi 14 otrok, je… »

Prvi mož Nata: "Smo v odločilni fazi vojne"; Ukrajini obljublja več težkega orožja

Svet24 15.01.2023
Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg je v pogovoru za nemški dnevnik Handelsblatt povedal, da lahko Ukrajina kmalu pričakuje več pošiljk težkega orožja iz zahodnih držav. "Nedavne obljube glede težke vojaške opreme so pomembne - in v… »

Stoltenberg: Vojna je v odločilni fazi, Ukrajini moramo priskrbeti več težkega orožja

RTV Slovenija 15.01.2023
V ruskem raketnem napadu na stanovanjsko zgradbo v mestu Dnipro na vzhodu Ukrajine je bilo ubitih 25 civilistov, najmanj 72 je bilo ranjenih. Jens Stoltenberg napoveduje, da bo Ukrajina pošiljke težkega orožja dobila "v bližnji prihodnosti". Kot je… »

V sobotnem raketnem napadu na stanovanjsko poslopje ubitih 26 ljudi

Delo 15.01.2023
Ranjenih je najmanj 80 ljudi, med njimi 13 otrok. Iskanje pogrešanih se nadaljuje. V sobotnem ruskem raketnem napadu na stanovanjsko zgradbo v mestu Dnipro na vzhodu Ukrajine je bilo po najnovejših podatkih ubitih najmanj 23 civilistov, 72 pa je… »

"Vojna poteka v pozitivni dinamiki. Upam, da nas bodo naši borci še večkrat razveselili."

SiolNET 15.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je menil, da vojaška operacija v Ukrajini po domnevnem ruskem zavzetju mesta Soledar, ki ga Kijev sicer še vedno zanika, poteka v "pozitivni dinamiki". "Dinamika je pozitivna in vse poteka po načrtih ministrstva za… »

[Video] Noč v Ukrajini zaznamovalo naraščajoče število mrtvih in kriki preživelih izpod ruševin

Nova 24TV 15.01.2023
Reševalna akcija je še vedno v polnem pogonu. (foto: Twitter) Rusija je v soboto sprožila nov val večjih napadov na Ukrajino in prizadela energetsko infrastrukturo po vsej državi. V raketnem napadu na devetnadstropno stanovanjsko hišo v mestu Dnipro… »

#foto Število žrtev napada na stanovanjsko zgradbo v Dnipru naraslo

Dnevnik 15.01.2023
V sobotnem ruskem raketnem napadu na stanovanjsko zgradbo v mestu Dnipro na vzhodu Ukrajine je bilo po najnovejših podatkih ubitih najmanj 20 civilistov, najmanj 73 pa jih je bilo ranjenih, med njimi 14 otrok, je danes sporočil guverner mesta Dnipro… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem