Povezane novice

Nov posnetek s strmoglavljenega letala: potnik posnel lastno smrt (VIDEO)

Slovenske novice 16.01.2023
V grozljivi letalski nesreči, ki se je zgodila v Nepalu, je umrlo 68 potnikov in štirje člani posadke, na družbenih omrežjih pa se je pojavil posnetek potnika tik pred strmoglavljenjem. O hudi letalski nesreči, ki se je zgodila v Nepalu in v kateri… »

[Video] Potnik posnel srhljive zadnje trenutke pred strmoglavljenjem nepalskega letala

Nova 24TV 16.01.2023
Foto: posnetek zaslona YouTube Na spletu so zaokrožili srhljivi posnetki, ki razkrivajo zadnje trenutke pred strmoglavljanjem potniškega letala v Nepalu z 72 ljudmi na krovu. Najmanj 68 ljudi je po navedbah policije v nedeljskih nesreči izgubilo… »

Našli črni skrinjici po strmoglavljenju letala v Nepalu #video #foto

SiolNET 16.01.2023
Preiskovalci so našli črno skrinjico in snemalnik zvoka v pilotski kabini letala, ki je v nedeljo strmoglavilo v Nepalu, je povedal predstavnik letališča v Katmanduju. Na letalu ATR 72, ki ga upravlja Yeti Airlines, je bilo ob strmoglavljenju 72… »

Po nesreči letala v Nepalu ni več upanja, da bi našli preživele

Delo 16.01.2023
Na letalu družbe Yeti Airlines, ki je bilo na poti iz prestolnice Katmandu v Pokharo, je bilo 68 potnikov in štirje člani posadke. Po nedeljskem strmoglavljenju potniškega letala z 72 ljudmi na krovu v mestu Pokhara v Nepalu je umrlo najmanj 68 ljudi… »

Po nesreči v Nepalu brez upanja, da bi našli preživele

Dnevnik 16.01.2023
Po nedeljskem strmoglavljenju potniškega letala z 72 ljudmi na krovu v mestu Pokhara v Nepalu je umrlo najmanj 68 ljudi. Policija ob tem opozarja, da so možnosti, da bi našli preživele, zdaj nične. Še vedno ostaja nejasno, kaj je povzročilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem