Povezane novice

Dečka zadavil, njegovo telo raztopil v kislini: Grozljivi zločini najbolj iskanega mafijca

Nova 24TV 16.01.2023
Giuseppe Di Matteo Matteo Messina Denaro z vzdevkom Diabolik je bil aretiran v zasebni kliniki Madalena v Palermu, kjer naj bi se zdravil zaradi raka. Po 30 letih se je tako končal lov na najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa… »

Aretirali vodjo Cosa Nostre, najbolj iskanega kriminalca v državi

Slovenske novice 16.01.2023
V Italiji aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa. Italijanska policija je aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa Nostre, Mattea Messino Denara, s čimer se je po 30 letih končal lov na najbolj iskanega človeka v… »

Kdo je mafijec, ki so ga danes aretirali? Mučil tudi 12-letnika in ga utopil v kislini.

Zurnal24 16.01.2023
Italijanska policija je danes aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa Nostre, Mattea Messino Denara, ki so mu med drugim nadeli tudi vzdevek "Zadnji mafijski boter". Po navedbah italijanskih oblasti so Mattea Messino Denara… »

Aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa Diabolika: "Od tistih, ki sem jih ubil, bi lahko naredili posebno pokopališče"

Necenzurirano 16.01.2023
Mafijski šef, plejboj, oboževalec Rolex ur, Porsche in Nintend fanatik Matteo Messina Denaro je padel v past: po 30 letih na begu so ga italijanski policisti ujeli na prav posebnem kraju. 60-letnega Matteo Messina Denaro (60), "mammasantissima"… »

#video Mafijski šef Matteo Messina Denaro: krvoločni ženskar, ki je napolnil pokopališče

Dnevnik 16.01.2023
V zasebni kliniki na Siciliji so danes prijeli enega najbolj iskanih ljudi na svetu, šefa Cosa Nostre, Mattea Messino Denara. Krvoločnega ženskarja, ki je pobil vsakogar, ki mu je prekrižal pot, so lovili trideset let. Neverjetnih trideset let je… »

V PALERMU ARETIRALI MAFIJSKEGA ŠEFA MATTEA MESSINO DENARO: Najbolj iskan italijanski kriminalec na begu 30 let (FOTO, VIDEO)

Regional 16.01.2023
Italijanska policija je aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa Nostre, Mattea Messino Denara, s čimer se je po 30 letih končal lov na najbolj iskanega človeka v Italiji. Kot so sporočili danes, so ga prijeli na zasebni… »

Predal se je »Diabolik«, zadnji veliki boter Cose nostre

Delo 16.01.2023
Matteo Messina Denaro je hudo bolan, prijeli so ga na onkološki kliniki v Palermu. Italijanska policija si je dopoldne v svoje anale zapisala eno izmed največjih zmag v boju proti organiziranemu kriminalu. Na zasebni onkološki kliniki La Maddalena v… »

30 let na begu / Aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa

Mladina 16.01.2023
Vodjo sicilijanske Cosa Nostre Mattea Messino Denara so oblasti prijele na zasebni kliniki, kjer se je nameraval zdraviti. Italijanska policija je aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa Nostre, Mattea Messino Denara, s… »

V Italiji aretirali najbolj iskanega mafijca Mattea Messino Denara

RTV Slovenija 16.01.2023
Italijanski karabinjerji so aretirali najbolj iskanega mafijca v državi. Matteo Messina Denaro, domnevno vodja Cosa Nostre, je bil na begu več kot 30 let. Mafijskega šefa so aretirali na zasebni kliniki La Maddalena v Palermu, kamor je "odšel na… »

V Italiji aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa Messino Denara

Primorske 16.01.2023
Italijanska policija je aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa Nostre, Mattea Messino Denara, s čimer se je po 30 letih končal lov na najbolj iskanega človeka v Italiji. Kot so sporočili danes, so ga prijeli na zasebni… »

Po 30 letih v Italiji aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa #video

SiolNET 16.01.2023
Italijanska policija je danes aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cose Nostre, Mattea Messino Denara. Po navedbah oblasti so ga prijeli na zasebni kliniki v Palermu na Siciliji, kjer se je nameraval zdraviti, poročajo tuje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem