Povezane novice

Nemška obrambna ministrica po številnih kritikah odstopila

RTV Slovenija 16.01.2023
Nemška obrambna ministrica Christine Lambrecht je po številnih kritikah odstopila s položaja. Nemška vlada je sicer pred pomembnimi odločitvami glede vojaške pomoči Ukrajini. "Kanclerja sem pozvala, naj me razreši s položaja obrambne ministrice,"… »

Po nizu kritik odstopila nemška obrambna ministrica Lambrecht

Primorske 16.01.2023
Nemška obrambna ministrica Christine Lambrecht je danes kanclerju Olafu Scholzu podala odstopno izjavo. Nemški mediji so že minuli konec tedna poročali, da namerava ministrica, ki se med drugim sooča s kritikami na račun vojaške pomoči Ukrajini in… »

Uradno: zaradi sramotnega novoletnega voščila odstopila nemška ministrica za obrambo

Nova 24TV 16.01.2023
Ministrica za obrambo Christine Lambrecht (Foto: epa) Nemška ministrica za obrambo Christine Lambrecht iz zeleno-rdeče Scholzove koalicije je odstopila, potem ko je bila v javnosti močno kritizirana zaradi ponesrečene novoletne poslanice. Danes… »

Nemška ministrica za obrambo Lambrecht odstopila

Delo 16.01.2023
Ministrica za obrambo Christine Lambrecht je po mesecih kritik odstopila. V nadaljevanju preberite: Nemška ministrica za obrambo Christine Lambrecht je danes po mesecih kritik in ugibanj odstopila. V odstopni izjavi je med drugim zapisala, da je medijsko… »

Po nizu kritik odstopila nemška obrambna ministrica

SiolNET 16.01.2023
Nemška obrambna ministrica Christine Lambrecht je danes kanclerju Olafu Scholzu podala odstopno izjavo. Nemški mediji so že pretekli konec tedna poročali, da namerava ministrica, ki je deležna kritik na račun vojaške pomoči Ukrajini in počasnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem