Povezane novice

V Velenju, Celju, Mariboru in Ljubljani se odpirajo ambulante za neopredeljene

RTV Slovenija 16.01.2023
Zjutraj so ambulanto za bolnike, ki nimajo izbranega družinskega zdravnika, odprli v Velenju. Popoldan pa še v ZD Ljubljana, enota Vič-Rudnik in v ZD Maribor in ZD Celje. "Odziv je pričakovano velik," je po začetku delovanja ambulante za STA pisno… »

V ambulanti za neopredeljene v Velenju prvi dan velik odziv, v Mariboru nekoliko manjši

SiolNET 16.01.2023
V Zdravstvenem domu (ZD) Velenje je ob 8. uri začela delovati ambulanta za bolnike, ki nimajo izbranega družinskega zdravnika. Interes je velik, saj so v manj kot dveh urah v njej obravnavali 25 bolnikov, kar nekaj jih na obravnavo še čaka. Ambulanto… »

Ambulanta za bolnike brez zdravnika / »Odziv je pričakovano velik«

Mladina 16.01.2023
V Zdravstvenem domu (ZD) Velenje je začela delovati ambulanta za bolnike, ki nimajo izbranega družinskega zdravnika. V manj kot dveh urah so v njej obravnavali 25 bolnikov, kar nekaj jih na obravnavo še čaka. V Zdravstvenem domu (ZD) Velenje je ob 8… »

Odpirajo se ambulante za neopredeljene, odziv je velik

Dnevnik 16.01.2023
V Zdravstvenem domu (ZD) Velenje je ob 8. uri začela delovati ambulanta za bolnike, ki nimajo izbranega družinskega zdravnika. Interes je velik; v manj kot dveh urah so v njej obravnavali 25 bolnikov, kar nekaj jih na obravnavo še čaka. Ambulante za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem