Povezane novice

Voznik (45) umrl na kraju nesreče

Slovenske novice 16.01.2023
Zgodilo se je danes zjutraj. Danes okoli 7.30 so bili na PU Novo mesto obveščeni, da je v Škrjančah pri Novem mestu voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste in obstal v jarku. Posredovali so reševalci, a so ugotovili, da je moški umrl na kraju… »

Z ukradeno bančno kartico večkrat poskusili dvigniti denar

Primorske 16.01.2023
Na Razdrtem je nekdo v soboto vlomil v parkirano vozilo. Voznica je prejela obvestilo o dvigu denarja s svojega računa. Po preverjanju je bilo ugotovljeno, da je nekdo z njeno bančno kartico večkrat poskušal dvigniti denar. Policisti zadevo še… »

Pijani voznik trčil vanjo in odpeljal

Slovenske novice 16.01.2023
Policisti so izsledili 67-letnega povzročitelja, ki mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti izmeril 0,63 mg/l. V petek ob 12.10 je policiste poklicala voznica in prijavila, da je na cesti od Gračišča proti Kopru vanjo trčil voznik osebnega… »

Vzvratno zapeljala z dvorišča hiše in zakrivila nesrečo

Slovenske novice 16.01.2023
Pri vozniku skuterja, ki je trčil v vozilo, so ugotovili, da je imel v sapi precej več alkohola, kot bi ga smel imeti. V petek zvečer je v Jagodju 37-letna voznica z dvorišča hiše zapeljal vzvratno na ulico ravno v trenutku, ko je po ulici pripeljal… »

V hudi prometni nesreči na Gorenjskem življenje izgubil 19-letnik

SiolNET 16.01.2023
Na cesti med Podbrezjami in Zvirčami se je dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je 19-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče in z desnim bočnim delom avtomobila trčil v drevo… »

Črn dan na slovenskih cestah: najstnik umrl na kraju nesreče

Slovenske novice 16.01.2023
Policija sporočila podrobnosti tragične nesreče, v kateri je ugasnilo mlado življenje. Žal moramo poročati o še eni tragični nesreči na slovenskih cestah. Poročali smo, da se je dopoldne na Gorenjskem zgodila huda prometna nesreča. Tamkajšnja… »

V nesreči v bližini Podbrezij umrl 19-letni sopotnik v osebnem avtomobilu

Delo 16.01.2023
19-letni voznik avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter z desnim bočnim delom avtomobila trčil v drevo. Danes nekaj po 11. uri so policiste obvestili o hudi prometni nesreči na cesti med Podbrezjami in… »

TRAGIČNO JUTRO: Voznik zapeljal v jarek in umrl na kraju

Regional 16.01.2023
Danes zjutraj ob 7.30 je prišlo do prometne nesreče v Škrjančah pri Novem mestu, kjer je 45-letni voznik avtomobila doma iz Črnomlja zapeljal s ceste in obstal v jarku. Na kraju so posredovali reševalci nujne medicinske pomoči, ki pa moškemu niso… »

Zapeljal v jarek in umrl. Vzrok smrti bo pokazala obdukcija.

RTV Slovenija 16.01.2023
V Škrjančah pri Novem mestu je okoli 7.30 45-letni voznik osebnega avtomobila iz Črnomlja zapeljal s ceste in obstal v jarku. Reševalci so ugotovili, da je moški umrl na kraju nesreče. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, na podlagi katere bodo… »

VOZNICA V IZOLI VZVRATNO Z DVORIŠČA, NATO JE POČILO: Zaprla pot skuteristu, ta je padel in se lažje poškodoval

Regional 16.01.2023
V petek zvečer je v Jagodju 37-letna voznica zapeljala z dvorišča hiše vzvratno na ulico, ko je po ulici pripeljal 42-letni voznik skuterja. Ta se ni mogel izogniti avtomobilu, zato sta trčila. Skuterist je padel in se lažje poškodoval, zatem pa mu… »

Kaotične cestne razmere: Zapeljal v jarek in umrl

Zurnal24 16.01.2023
Vozniku osebnega avtomobila, ki je zapeljal s ceste, ni bilo več pomoči. Danes okoli pol osme ure zjutraj so bili novomeški policisti obveščeni, da je v Škrjančah pri Novem mestu voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste in z vozilom obstal v… »

Pri Novem mestu zapeljal v jarek in umrl

Necenzurirano 16.01.2023
Reševalci so ga v vozili našli mrtvega. Ob pol osmih zjutraj je v Škrjančah pri Novem mestu voznik avtomobila zapeljal s ceste in obstal v jarku. Moški je, kot so sporočili z novomeške policijske uprave, umrl na kraju nesreče, vzrok smrti pa bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem