Povezane novice

Zaradi hude prometne nesreče cesta zaprta za ves promet

Slovenske novice 16.01.2023
Policija je voznike pozvala, naj upoštevajo navodila policistov in prometno signalizacijo. Na cesti Podbrezje–Podtabor se je okoli 11. ure zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bila cesta več ur zaprta. Že po prvih podatkih policije je šlo za… »

Na Gorenjskih cestah ugasnilo življenje komaj 19. letnega mladeniča

Gorenjski utrip 16.01.2023
Danes nekaj po 11. uri smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti med Podbrezjami in Zvirčami. V nesreči je umrl sopotnik v osebnem avtomobilu. Po do sedaj znanih podatkih je 19-letni voznik osebnega avtomobila, vozil po cesti iz smeri… »

Tragedija na Gorenjskem. Z avtom naravnost v drevo, življenje izgubil 19-letnik.

Zurnal24 16.01.2023
Danes dopoldne se je na cesti med Podbrezjami in Zvirčami zgodila huda nesreča. Reševalci žal niso mogli rešiti življenja hudo poškodovanemu 19-letnemu fantu. Kot so malo pred 16. uro sporočili s Policijske uprave Kranj, se je nesreča, v kateri… »

HUDA PROMETNA NESREČA: Ugasnilo življenje 19-letnika

Regional 16.01.2023
Na cesti med Podbrezjami in Zvirčami se je dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je 19-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno smerno vozišče in z desnim bočnim delom avtomobila trčil v drevo… »

Po trčenju v drevo umrl 19-letnik

RTV Slovenija 16.01.2023
V prometni nesreči med Podbrezjami in Zvirčami, ki se je zgodila nekaj po 11. uri, je umrl sopotnik v osebnem avtomobilu. 19-letni voznik osebnega vozila je vozil v smeri proti Zvirčam in zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotni vozni pas… »

Sopotnik umrl, vozniku skoraj nič

Necenzurirano 16.01.2023
Slabe vozne razmere in neprilagojena hitrost sta botrovali nesreči, v kateri je ugasnilo mlado življenje. Danes nekaj po 11. uri so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti med Podbrezjami in Zvirčami, v kateri je umrl sopotnik v… »

Hujša nesreča, zaprta cesta Podbrezje–Podtabor

Zurnal24 16.01.2023
Na cesti Podbrezje–Podtabor se je danes malo čez 11. uro zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je udeleženo eno osebno vozilo. Na kraju so interventne službe, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Več podrobnosti zaenkrat ni znanih, prometni… »

Povzročil čelno trčenje, policije pa ni čakal

Slovenske novice 16.01.2023
Povzročitelj je pred prihodom policistov odšel s kraja, ne da bi nudil pomoč poškodovanim in jim posredoval svoje podatke. Kranjski policisti so bili v nedeljo zjutraj obveščeni o prometni nesreči voznika, ki je z avtomobilom zapeljal na nasprotni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem