Povezane novice

Golob pred vrhom koalicije: Prišli smo do točke, kjer politična preigravanja niso več mogoča #video

SiolNET 16.01.2023
Koalicija bo v sredo na Brdu pri Kranju začrtala izhodišča za več reform, v ospredju bo predvsem zdravstvena reforma. Premier Robert Golob si ob tem želi enotnosti koalicije, po njegovih besedah bodo tako po opravljeni razpravi oblikovali aneks h… »

Brecelj želi odkriti, kdo si ne želi sprememb v zdravstvu

Delo 16.01.2023
Kirurg Erik Brecelj prevzema vodenje strateškega sveta, ki bo premiera Goloba usmerjal pri reformi zdravstva. Nastavljal bo ogledalo. Danijel Bešič Loredan je maja lani med zaslišanjem za ministrski položaj pred parlamentarnim odborom za zdravstvo… »

Še en odstop v Gibanju Svoboda, oglasil se je tudi Robert Golob

Slovenske novice 16.01.2023
O njenem nasledniku bodo odločali že v sredo. Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj je odstopila s te funkcije, so za STA potrdili v stranki. Koželjeva, sicer tudi predsednica zdravstvenega sveta na zdravstvenem ministrstvu, naj bi se… »

Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj odstopila s funkcije

Primorske 16.01.2023
Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj je odstopila s te funkcije, so za STA potrdili v stranki. Koželjeva, sicer tudi predsednica zdravstvenega sveta na zdravstvenem ministrstvu, naj bi se v luči težko pričakovane zdravstvene reforme… »

Golob: Vrag je odnesel šalo

Dnevnik 16.01.2023
Koalicijski vrh, ki bo potekal v sredo, bo po napovedih predsednika vlade Roberta Goloba dal odgovor, ali so »v tem čolnu vsi skupaj«. Koalicijski poslanci in ministri naj bi dobili na mizo aneks h koalicijski pogodbi, v katerem bi natančneje… »

Golob izrazil polno podporo Bešiču Loredanu, novi strateški svet bo vodil Brecelj

RTV Slovenija 16.01.2023
Koalicija bo v sredo na Brdu pri Kranju začrtala izhodišča za več reform, v ospredju bo predvsem zdravstvena reforma. Premier Robert Golob je dejal, da bodo po opravljeni razpravi oblikovali aneks h koalicijski pogodbi. "Če želimo, da zdravstvena… »

Bešič Loredana odrinili na stranski tir, prihaja Erik Brecelj

Zurnal24 16.01.2023
Nov aneks h koalicijski pogodbi, hkrati pa menjave v ekipi, ki se ukvarja z zdravstveno reformo. Koalicija bo v sredo na Brdu pri Kranju začrtala izhodišča za več reform, v ospredju bo predvsem zdravstvena reforma. Premier Robert Golob si ob tem želi… »

Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj odstopila s funkcije

Dnevnik 16.01.2023
Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj je odstopila s te funkcije, so za STA potrdili v stranki. Koželjeva, sicer tudi predsednica zdravstvenega sveta na zdravstvenem ministrstvu, naj bi se v luči težko pričakovane zdravstvene reforme… »

Odstopila predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda. To je v odzivu povedal Golob.

SiolNET 16.01.2023
Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj je odstopila s te funkcije. Koželjeva, sicer tudi predsednica zdravstvenega sveta na zdravstvenem ministrstvu, naj bi se v luči težko pričakovane zdravstvene reforme tako povsem posvetila delu na… »

Mirta Koželj: Odstop nima ozadja, politike ni vešča

Delo 16.01.2023
O nasledniku Koželjeve, ki je tudi predsednica zdravstvenega sveta na ministrstvu za zdravje, v sredo svet stranke. Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj je odstopila s te funkcije, so za STA potrdili v stranki. Koželjeva, sicer tudi… »

Golob in Bešič Loredan v Celju odprla del nove celjske bolnišnice #foto

SiolNET 16.01.2023
V Celju so danes zaključili s prvo etapo nadomestne gradnje celjske bolnišnice. Od podpisu pogodbe z ministrstvom za zdravje je cena gradnje znašala 24 milijonov evrov, končna vrednost pa še ni znana. Kot je v izjavi za medije napovedal premier… »

Odstopila predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda

Zurnal24 16.01.2023
O njenemu nasledniku bo svet stranke odločal v sredo. Predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda Mirta Koželj je odstopila s te funkcije, so za STA potrdili v stranki. Koželjeva, sicer tudi predsednica zdravstvenega sveta na zdravstvenem ministrstvu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem