Povezane novice

Velika akcija slovenskih kriminalistov: hudodelci od dolžnika zahtevali celo, da proda organ (VIDEO)

Slovenske novice 17.01.2023
Drogo so proizvajali v različnih stanovanjskih hišah po Sloveniji. Slovenska policija je v sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi ter z usmerjanjem Specializiranega državnega tožilstva Republike Slovenije (SDT RS) v minulem tednu končala… »

Razvejano kriminalno združbo, ki je tihotapila drogo in vojaško orožje, vodil 31-letnik z območja Jesenic

Gorenjski utrip 17.01.2023
Minuli teden, 9. in 10. januarja 2023, smo z uspešno zaključno akcijo ter več kot 50 hišnimi preiskavami tako v Sloveniji kot Avstriji razkrili razvejano kriminalno združbo, ki je iz svojih celic v Kranju in na Jesenicah preprodajala velike količine… »

VEČ KOT 500 POLICISTOV IN KRIMINALISTOV RAZKRILO KRIMINALNO ZDRUŽBO: Preko 50 hišnih preiskav tako v Sloveniji kot Avstriji…

Regional 17.01.2023
Policisti Generalne policijske uprave so minuli teden, 9. in 10. januarja, z uspešno zaključno akcijo ter več kot 50 hišnimi preiskavami tako v Sloveniji kot Avstriji razkrili razvejano kriminalno združbo, ki je iz svojih celic v Kranju in na… »

Slovenski in avstrijski policisti razbili mednarodno kriminalno združbo #video

SiolNET 17.01.2023
Slovenski kriminalisti so v sodelovanju z avstrijskimi kolegi v preteklem tednu zaključili dve leti trajajočo preiskavo, s katero so razbili mednarodno kriminalno združbo, ki je trgovala z drogo na širšem območju Slovenije, Avstrije in Italije. Za… »

Do poplačila dolga tudi s prodajo ledvice

Dnevnik 17.01.2023
Slovenski in avstrijski kriminalisti so razbili razvejano kriminalno združbo, ki je proizvajala in preprodajala droge. Da bi se izognili prijetju, so si denar in “robo” izmenjevali kar na planinskih poteh, izredno nasilni in brezkompromisni pa so… »

500 policistov, 50 preiskav, 28 pridržanih – obsežna akcija, s katero so razbili hudodelsko združbo

RTV Slovenija 17.01.2023
Policisti so sklenili dve leti trajajočo preiskavo in razbili razvejano kriminalno združbo, ki je proizvajala oz. preprodajala mamila. V akciji so opravili več kot 50 hišnih preiskav, prijeli 28 ljudi ter zasegli mamila in 300.000 evrov gotovine. Na… »

Slovenska policija po razbitju mednarodne kriminalne združbe ovadila 49 ljudi

Delo 17.01.2023
Osumljene so ovadili za več kot 200 različnih kaznivih dejanj, 15 se jih je znašlo v priporu. Slovenski kriminalisti so v sodelovanju z avstrijskimi kolegi v preteklem tednu zaključili dve leti trajajočo preiskavo, s katero so razbili mednarodno… »

Združba dolžnika želela prisiliti, da bi dolg poplačal s prodajo ledvice

24ur 17.01.2023
Gorenjski kriminalisti so ob pomoči avstrijskih razbili še eno kriminalno združbo. Preiskava je trajala dve leti, za več kot 200 različnih kaznivih dejanj pa so ovadili 49 ljudi. Zasegli so ogromno količino drog, orožje, pa tudi 300.000 evrov… »

Slovenska policija po razbitju mednarodne kriminalne združbe ovadila 49 ljudi

Primorske 17.01.2023
Slovenski kriminalisti so v sodelovanju z avstrijskimi kolegi v preteklem tednu zaključili dve leti trajajočo preiskavo, s katero so razbili mednarodno kriminalno združbo, ki je trgovala z drogo na širšem območju Slovenije, Avstrije in Italije. Za… »

FOTO: Dolžnika prisilili, da bi prodal lasten organ in jim tako poplačal svoj dolg

Necenzurirano 17.01.2023
Podrobnejše informacije o razbitju kriminalne združbe, ki se je ukvarjala s preprodaje droge, so na novinarski konferenci predstavili slovenski in avstrijski kriminalisti. Slovenska policija je v sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi prejšnji… »

Drogo so v Avstrijo tihotapili po planinskih poteh

Zurnal24 17.01.2023
Policisti razbili kriminalno združbo, vodja 31-letni Jeseničan. Slovenska in avstrijska policija sta razbili kriminalno združbo, ki se je ukvarjala s preprodaje droge in delno tudi orožja. Šlo je za veliko organizirano združbo, ki je delovala v več… »

Velik uspeh naše policije, na predstavitev pridejo celo Avstrijci

Zurnal24 17.01.2023
Policija je v sodelovanju z avstrijsko razbila organizirano kriminalno združbo. "Slovenska policija je v sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi ter z usmerjanjem Specializiranega državnega tožilstva Republike Slovenije v preteklem tednu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem