Povezane novice

Znano, kdaj bodo na delu Slovenci, ki so dobili novo okrepitev

SiolNET 17.01.2023
Mednarodna rokometna zveza in Rokometna zveza Slovenije sta sporočili termine tekem drugega dela svetovnega prvenstva, ki ga gostita Poljska in Švedska. Med 18. in 22. januarjem se bodo slovenski rokometaši v Krakovu merili z Iranci, Španci in… »

Nemcem še tretja zmaga, Hrvaška nadigrala Maroko

SiolNET 17.01.2023
Rokometaši Nemčije, Nizozemske, Egipta in Danske so zmagali v svojih predtekmovalnih skupinah na svetovnem prvenstvu. Tako se je končal prvi del, v drugega bo Slovenija v sredo vstopila v Krakovu, kjer jo čakajo na papirju najlažji tekmeci iz Irana… »

Izpoved slovenskega reprezentanta, ki je ostal brez svetovnega prvenstva

SiolNET 17.01.2023
"Iskreno – ni mi enostavno spremljati dogajanja prek televizijskega ekrana, mislil sem, da mi bo lažje," o letošnjem svetovnem prvenstvu pravi slovenski rokometaš Miha Zarabec, ki ga letos zaradi takšnih in drugačnih razlogov ni v zasedbi Uroša… »

Gaber v Krakovu okrepil Slovence

RTV Slovenija 17.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca se je iz Katovic preselila v Krakov, kjer bo nadaljevala nastope na svetovnem prvenstvu 2023. Slovenci gredo v boj za četrtfinale z novo močjo, saj se je ekipi pridružil Matej Gaber. "Zdravstveno-fizioterapevtska… »

Jeseničani podprvaki, nova zvezdica v Ljubljano

Gorenjski glas 17.01.2023
Finale hokejskega državnega prvenstva je bil zaključen po dveh tekmah. Obe so namreč dobili hokejisti HK SŽ Olimpija, ki so se nove zvezdice veselili na Jesenicah. Železarji v četrtek nadaljujejo nastope v Alpski hokejski ligi. Jesenice –… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem