Povezane novice

Kakšna smola za slovensko olimpijko: končala v bolnišnici, stanje je resno

Slovenske novice 17.01.2023
Izpustila bo vse tekme do svetovnega prvenstva. Slovenska deskarka Gloria Kotnik bo morala zaradi poškodbe hrustanca v levem kolenu počivati na prihajajočih tekmah svetovnega pokala v bolgarskem Banskem in kanadskem Blue Mountainu, je v izjavi za… »

Prisilni odmor za Glorio Kotnik

Zurnal24 17.01.2023
Gloria Kotnik bo izpustila vse tekme do svetovnega prvenstva. Slovenska deskarka Gloria Kotnik bo zaradi poškodbe hrustanca v levem kolenu morala počivati na prihajajočih tekmah svetovnega pokala v bolgarskem Banskem in kanadskem Blue Mountainu, je v… »

Gloria Kotnik v bitki s časom za nastop na SP-ju v Gruziji

RTV Slovenija 17.01.2023
Deskarka Gloria Kotnik bo morala zaradi poškodbe hrustanca v levem kolenu počivati vsaj na prihajajočih tekmah svetovnega pokala v Banskem v Bolgariji in Blue Mountainu v Kanadi. 33-letna dobitnica bronaste medalje z OI v Pekingu se je poškodovala na… »

Kako huda je poškodba Glorie Kotnik? "Po kontroli bo znano, ali bo potreben operativni poseg."

SiolNET 17.01.2023
Slikanje z magnetno resonanco na specialistični kliniki v Celju je razkrilo, da ima slovenska deskarka Gloria Kotnik, ki je po odstopu v kvalifikacijah paralelnega veleslaloma v Švici prejšnji konec tedna začutila neobičajno bolečino v kolenu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem