Povezane novice

Vujovićev Iran prepušča vlogo favorita: Tekma proti Slovencem bo za nas velik praznik

RTV Slovenija 17.01.2023
Slovenske rokometaše v nadaljevanju SP-ja v sredo ob 15.30 čaka obračun z Iranci. Po mednarodnem ratingu gre za najlažje tekmece, oteževalna okoliščina pa je, da jih vodi nekdanji selektor Slovenije Veselin Vujović. Po dveh prepričljivih zmagah… »

Danes po zmago proti Vujovićevim Irancem

Primorske 17.01.2023
Slovenski rokometaši so včeraj okoli opoldneva prispeli v Krakov, kjer jih med 18. in 22. januarjem čakajo tekme glavnega dela svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. V drugem največjem poljskem mestu se jim je pridružil tudi krožni napadalec… »

Odhodi slovenskih igralcev v tujino ne prinašajo napredka

RTV Slovenija 17.01.2023
Slovenci so 1. del SP-ja odigrali zelo dobro, a vendar brez presežka. Vidi se napredek in nekatere novosti v igri. V napadu je glavni adut hitra igra z manjšimi hitrejšimi igralci, v kateri prednjači Vlah. Pomemben in dobrodošel člen je tudi Boris… »

PRVI PORAZ NA PRVENSTVU: Slovenija klonila proti Franciji (FOTO, VIDEO)

Regional 17.01.2023
Slovenski rokometaši so na svetovnem prvenstvu v Katovicah izgubili proti Francozom z 31:35, v drugi del v Krakov bodo prenesli dve točki. Štiri pa šestkratni svetovni ter po trikratni olimpijski in evropski prvaki iz Francije. Ti so bili v skupini B… »

Slovenci znamo igrati rokomet, Francozi ga znajo bolje

RTV Slovenija 17.01.2023
V najnovejši epizodi rokometnega podkasta Cepelin boste slišali, da je Slovenija naredila preveč napak, da bi presenetila olimpijske prvake. Bila je blizu, a vseskozi korak za Francijo, ki ji je zadala prvi poraz na svetovnem prvenstvu. Tema pogovora… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem