Povezane novice

Challe Salle na skrivaj v porodnišnico: tako je ime novemu članu (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Slovenski glasbenik se je razveselil fantka. Challe Salle in njegova zaročenka Yvonne Srdoč sta postala očka in mamica. Danes zjutraj se jima je rodil fantek, ki sta mu dala ime Alex. Čeprav sta malega junaka pričakovala že od konca lanskega leta… »

Challe Salle dobil sina, ime mu je ...

Necenzurirano 17.01.2023
Priljubljeni slovenski glasbenik je z oboževalci preko družbenih omrežij delil veselo novico. Saša Petrović, bolj znan pod umetniškim vzdekom Challe Salle, je danes preko socialnih omrežji s svojimi oboževalci delil novico o prihodu naraščaja… »

Challe Salle in Yvonne Srdoč sta se razveselila sinčka

RTV Slovenija 17.01.2023
Na svet je končno prijokal prvi otrok slovenskega raperja Challeta Salleta in njegove zaročenke Yvonne Srdoč. Par je sinčku nadel ime Alex, veselo novico pa je glasbenik s fotografijo novega člana družine delil tudi na družbenih omrežjih… »

Challe Salle očka fantku Alexu: Najlepše darilo

24ur 17.01.2023
Priljubljeni raper Challe Salle in njegova zaročenka Yvonne Srdoč sta postala starša. V ljubljanski porodnišnici se jima je rodil fantek, ki sta mu dala ime Alex. Ekskluzivno za naš portal je slovenski pevec zaupal, da je to najlepše darilo v… »

Še en naš glasbenik postal očka

Zurnal24 17.01.2023
Challe Salle je sporočil veselo novico. Priljubljeni glasbenik Challe Salle je očka. Ponoči je na svet privekal njegov prvi otrok, deček. S partnerko Yvonne sta mu nadela ime Alex. Da pričakujeta fantka, je par razkril konec septembra. Leto 2022 si… »

Raper Challe Salle prvič postal očka

SiolNET 17.01.2023
Priljubljeni slovenski raper Saša Petrović, bolj znan pod umetniškim imenom Challe Salle, je postal očka. Z zaročenko Yvonne Srdoč sta se razveselila fantka. Raper Challe Salle je veselo novico sporočil na svojem profilu na Instagramu. Starša sta… »

Član naše legendarne skupine prvič očka

Zurnal24 17.01.2023
Nova zmaga za skupino Victory. Prejšnji teden je očka prvič postal harmonikar legendarne zasedbe Victory, ki nastopa že od leta 1987, Tomo Primc. Z ženo sta se razveselila sina Jakoba, kot nam je potrdil dolgoletni član zasedbe Miki Vlahovič. View… »

Novice dneva »

Poljaka v jami pri Sežani našla truplo

RTV Slovenija pred eno uroše 5 povezanih

Luka in Kyrie popeljala Dallas v naslednji krog končnice

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani

To danes čaka kolesarje, Pogačar že uvodni dan v rožnatem?

Zurnal24 pred 54 minutamiše 2 povezani

Direktor naj bi bil o nasilju obveščen, a ni ustrezno ukrepal

Zurnal24 pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem