Povezane novice

Golob: Osnovno in dopolnilno zavarovanje bomo združevali v univerzalno

RTV Slovenija 18.01.2023
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje bo čez nekaj časa združeno z osnovnim, nastalo pa bo novo, univerzalno zavarovanje, je v Odmevih povedal predsednik vlade Robert Golob. Na tretjem vrhu vladne koalicije na Brdu pri Kranju naj bi obravnavali več… »

Golob: Denar nenadzorovano kroži. Soočeni smo bili s številkami, ki so nas presenetile.

SiolNET 18.01.2023
"Osredotočiti se moramo na največji del problema, to je 4,5 milijarde evrov javnega denarja davkoplačevalcev, ki skoraj nenadzorovano kroži po sistemu. Danes smo bili soočeni s številkami, ki so nas presenetile. Na eni strani imamo javne… »

Pristojni sporočili, kaj so sprejeli na vrhu koalicije: kdo skriva podatke? (VIDEO)

Slovenske novice 18.01.2023
Pred kamere so stopili premier, minister in podpredsednica SD. Poslanke in poslanci strank vladne koalicije ter ministrice in ministri so na tretjem koalicijskem vrhu pretresali izhodišča za zdravstveno reformo. Plačno, pokojninsko in druge reforme bo… »

Pred Golobom zahteven dan: na mizi reforme in aneksi

Slovenske novice 18.01.2023
Premier Robert Golob je v teh dneh poudaril, da smo prišli do točke, kjer politična preigravanja niso več mogoča. Ali tako menita tudi SD in Levica, bo znano na današnjem koalicijskem vrhu. Prvaki koalicijskih strank, poslanci koalicije in ministri… »

Prenova ZZZS ključni del zdravstvene reforme

Dnevnik 18.01.2023
Na koalicijskem vrhu je bila predstavljena analiza stanja slovenskega zdravstva, ki je po besedah predsednika vlade Roberta Goloba slabše od pričakovanj. Ključni del reforme bo preoblikovanje zavoda za zdravstveno zavarovanje, ki ga v koaliciji vidijo… »

Golob / »Razmere v slovenskem zdravstvu so še slabše, kot si kdor koli v Sloveniji misli«

Mladina 18.01.2023
Prvaki koalicijskih strank, poslanci koalicije in ministri vlade Roberta Goloba so v okviru koalicijskega vrha obravnavali zdravstveno reformo. Na koalicijskem vrhu, na katerem so se osredotočili samo na področje zdravstva, so se po besedah predsednika… »

"Stanje v zdravstvu je še slabše, kot si kdor koli misli"

RTV Slovenija 18.01.2023
Prvaki koalicijskih strank, poslanci koalicije in ministri vlade Roberta Goloba so v okviru koalicijskega vrha obravnavali zdravstveno reformo, ostalih reform pa ne. Aneks h koalicijski pogodbi naj bi sprejeli v šestih tednih. Predstavniki koalicije so… »

Takšno prenovo zdravstvenega sistema naj bi načrtovala koalicija

SiolNET 18.01.2023
Na koalicijskem vrhu, na katerem naj bi obravnavali več reform, so se na koncu na več kot šest ur trajajoči razpravi osredotočili samo na področje zdravstva. Po besedah predsednika vlade Roberta Goloba so se dogovorili, da bodo vsi prisotni člani… »

Reforma se bo začela na ZZZS – pri največjem problemu

Delo 18.01.2023
Vrh koalicije pretresal izhodišča za reformo, preostala izhodišča naj bi naslovili čez štirinajst dni. Ukinitve dopolnilnega zavarovanja še ne bo. O vsebini zdravstvene reforme naj bi se v koaliciji še usklajevali – dosedanji pogovori so bili… »

[Fotokompilacija] Vrh koalicije na Brdu v slikah, reform še ne bo

Nova 24TV 18.01.2023
Vrh koalicije Brdo (foto: Matic Štojs Lomovšek) Koalicijski vrh na Brdu pri Kranju danes razpravlja o načrtovanih reformah. Osrednja tema je zdravstvena reforma, za katero naj bi danes zastavili vsebinska izhodišča in časovnico. Premier Robert… »

Če bo dialog potekal tako, bo Levica zapustila vlado, ampak....

Necenzurirano 18.01.2023
Koalicijski vrh, ki bi moral biti posvečen vsem reformam, ki se jih namerava lotiti vlada, se je ukvarjal zgolj z zdravstvom. Predstavljeni so bili prvi obrisi reforme. Kot je na novinarski konferenci po koalicijskem vrhu povedal Robert Golob, je njihov… »

'Razmere v zdravstvu slabše, kot si misli kdorkoli v državi'

24ur 18.01.2023
Koalicijski vrh naj bi razpravljal o izhodiščih reform, ki jih namerava vlada začrtati v letu 2023. A naposled so se osredotočili le na zdravstveno reformo. Dogovorili so se, da bodo vsi prisotni člani koalicije podpisali zavezo za sodelovanje pri… »

Golob po vrhu koalicije: Stanje je slabše, kot si kdorkoli v tej državi misli #video

SiolNET 18.01.2023
"Stanje v zdravstvu je slabše, kot si lahko kdorkoli misli," je po vrhu koalicije povedal predsednik vlade Robert Golob. Na koalicijskem vrhu, na katerem so se osredotočili samo na področje zdravstva, so se po njegovih besedah dogovorili, da bodo vsi… »

Golob: Stanje je slabše, kot si kdor koli v državi misli

Zurnal24 18.01.2023
Govorili so o časovnici ukrepov v zdravstvu. Koalicijske stranke so na današnjem tretjem vrhu koalicije govorile o zdravstveni reformi. Čez 14 dni sledi nov koalicijski vrh. "V bistvu je bil sklican vrh z enim samim namenom: da jasno pokažemo ljudem… »

Koalicijski vrh na Brdu pri Kranju pretresa vladne reforme za leto 2023

Primorske 18.01.2023
Koalicijski vrh na Brdu pri Kranju razpravlja o izhodiščih reform, ki jih namerava vlada začrtati v letu 2023. Osrednja tema je zdravstvena reforma, za katero naj bi danes zastavili vsebinska izhodišča in časovnico. Premier Robert Golob je pred… »

To bo Golob zahteval od poslancev koalicije

Zurnal24 18.01.2023
"Da vemo, da smo v tem čolnu vsi skupaj," pravi Golob. Koalicijske stranke naj bi na današnjem vrhu oblikovale izhodišča za več reform. Tako naj bi bila danes opredeljena časovnica zdravstvene reforme, znana pa naj bi bila tudi izhodišča reforme… »

Bo predsednik Golob koalicijskim partnerjem nataknil jarem in uzdo?

Necenzurirano 18.01.2023
Koalicijski trojček, sestavljen iz strank Gibanje Svoboda, SD in Levica, bo na današnjem koalicijskem vrhu na Brdu pri Kranju pretresal številne nakopičene težave, s tem pa tudi koalicijsko pogodbo, ki utegne biti deležna tudi kakšnega aneksa… »

Koalicijski vrh bo danes reševal slovensko zdravstvo

SiolNET 18.01.2023
Premier Robert Golob je za današnji vrh koalicije napovedal aneks h koalicijski pogodbi, v kateri bi koalicijski partnerji natančneje opredelili vsebino in potek različnih reform. Pričakuje podpise vseh poslancev in ministrov koalicije in morda se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem