Povezane novice

Iztiril se je vlak, več oseb poškodovanih (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Zvečer se je iztiril prvi vagon motorne kompozicije v Novem mestu, deset minut zatem pa je vlak trčil še v vozilo v občini Laško. Z Uprave za zaščito in reševanje poročajo o dveh nesrečah na tirih, ki sta se zgodili sinoči v desetih minutah… »

PRI NOVEM MESTU IZTIRIL VLAK: Poškodovanih pet potnikov (FOTO)

Regional 18.01.2023
Zaradi podrtega drevja se je v torek zvečer na železniški progi Metlika-Ljubljana v občini Novo mesto iztiril vlak. Po podatkih Slovenskih železnic (SŽ) se je pri tem lažje poškodovalo pet potnikov, ki so že v domači oskrbi. Železniška proga… »

Sanacija železniške proge še poteka, škode zaenkrat ne morejo oceniti

24ur 18.01.2023
V torek okoli 21.30 se je v bližini Birčne vasi pri Novem mestu iztiril vlak. V nesreči je bilo udeleženih devet oseb. Nesreča se je zgodila zaradi drevja na železniških tirih. Policija je sporočila, da sta bili lažje poškodovani dve osebi. Na… »

Na Dolenjskem se je iztiril potniški vlak #video

SiolNET 18.01.2023
Zaradi podrtega drevja se je v torek zvečer na železniški progi Metlika-Ljubljana v občini Novo mesto iztiril vlak. Po podatkih Slovenskih železnic (SŽ) se je pri tem lažje poškodovalo pet potnikov, ki so že v domači oskrbi. Železniška proga… »

Zaradi podrtega drevja se je pri Novem mestu iztiril vlak, pet potnikov lažje poškodovanih

RTV Slovenija 18.01.2023
V torek zvečer se je zaradi podrtega drevja na železniški progi Metlika–Ljubljana v občini Novo mesto iztiril vlak. V nesreči je bilo lažje poškodovanih pet potnikov. Oskrbeli so jih v novomeški bolnišnici in še isti dan odpustili v domačo… »

Novo o železniški nesreči pri Novem mestu

Zurnal24 18.01.2023
Z bližnje brežine se je na tire podrlo drevo, ki je raslo na zasebnem zemljišču. Direktor SŽ-Infrastruktura pojasnjuje, da morajo lastniki poskrbeti, da njihovo premoženje ni razlog za nesreče v železniškem prometu. V torek zvečer je na… »

Pri Novem mestu iztiril vlak, več potnikov poškodovanih

Nova 24TV 18.01.2023
Foto: STA Zaradi podrtega drevja se je v torek zvečer na železniški progi Metlika-Ljubljana v občini Novo mesto iztiril vlak. Po podatkih Slovenskih železnic (SŽ) se je pri tem lažje poškodovalo pet potnikov, ki so že v domači oskrbi… »

#foto Pri Novem mestu se je iztiril vlak, nekaj potnikov lažje poškodovanih

Dnevnik 18.01.2023
Zaradi podrtega drevja se je v torek zvečer na železniški progi Metlika-Ljubljana v občini Novo mesto iztiril vlak. Po podatkih Slovenskih železnic sta bila lažje poškodovana dva potnika, po navedbah uprave za zaščito in reševanje pa trije… »

Pri Novem mestu iztiril vlak, nekaj potnikov lažje poškodovanih

Delo 18.01.2023
Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so bili v nesreči poškodovani trije potniki. Zaradi podrtega drevja se je v torek zvečer ob 21.25 na železniški progi Metlika–Ljubljana med postajama Birčna vas in Uršna sela iztiril vlak. Direktor… »

Grozljivka pri nas. Vozilo obstalo na tirih, ko je mimo pripeljal vlak

Zurnal24 18.01.2023
Sinoči je v občini Laško prišlo do nesreče, kjer je vlak trčil v osebno vozilo. Sinoči je okoli 22. ure prišlo do prometne nesreče v občini Laško, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in vlak. Vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti… »

FOTO: Pri Novem mestu potniški vlak naletel na podrt hrast in se iztiril

Necenzurirano 18.01.2023
Železniška nesreča, ki se je včeraj ponoči zgodila v novomeški občini, je bila posledica podrtega drevja, ki je pristalo na progi. Včeraj ob približno 21.30 uri se je med Birčno vasjo in Uršnimi Seli v občini Novo mesto iztiril vagon vlakovne… »

Avto zdrsnil na progo, potem pa je vanj trčil vlak (dopolnjeno)

Celje.info 18.01.2023
Včeraj je ob 21.43 v bližini naselja Suhadol v občini Laško osebno vozilo zdrsnilo z vozišča na železniško progo, kmalu za tem pa je vlak trčil v vozilo. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGE Celje in… »

Novo mesto: Iztiril vlak, dve osebi poškodovani

Zurnal24 18.01.2023
V torek zvečer je pri Novem mestu iztiril vlak. Dva potnika so morali prepeljati v bolnišnico. Ob 21.25 je med postaja Birčna vas in Uršna sela na železniški progi med Metliko in Ljubljano iztiril vlak. Razlog za nesrečo je podrto drevje, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem