Povezane novice

Poteza, da te kap: na slovenski avtocesti ustavila in storila tole (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Spletni komentatorji so šokirani. V facebook skupini, ki ozavešča o pomembnosti reševalnega pasu na avtocesti, se je pojavila fotografija, ki spada v kategorijo saj ni res, pa je. Takole so zapisali šokirani uporabniki: »10 let se že ukvarjamo z… »

Tjaša Kramarić iz Sanjskega moškega: "Nisem se jaz ustavila in slikala na avtocesti!"

Necenzurirano 18.01.2023
Dopoldne smo poročali, da je neznani voznik v objektiv ujel dogodek, ki sodi med šolske primere brezvestnega ravnanja v prometu ... "Koliko všečkov je dobila!?!?" so se na Twitterju vprašali pri zavodu Reševalni pas, ob objavi fotografije, na kateri… »

Fotografiranje ob avtocesti: za všečke tvegala življenje

24ur 18.01.2023
Zavod Reševalni pas je objavil nov primer nespametnega, nevarnega, tudi egoističnega početja na slovenskih avtocestah. Tokrat je njihovega upravičenega besa deležna dvojica, ki se je ustavila na odstavnem pasu in izstopila iz avtomobila, po… »

Šokantno, na slovenskih cestah kaos, eni pa se ob avtocesti fotografirajo in igrajo z življenji!

Necenzurirano 18.01.2023
Neznani voznik je v okolici Celja v fotografski objektiv ujel dogodek, ki sodi med učbeniške primere brezvestnega ravnanja v prometu. "Koliko všečkov je dobila⁉️⁉️" so se na Twitterju vprašali pri zavodu Reševalni pas in pri tem poudarili… »

SLABE VOZNE RAZMERE, NESTRPNOST NA CESTI, MI PA SE GREMO: Če mislite, da ste videli že vse (FOTO)

Regional 18.01.2023
Pri nevladni organizaciji 'Ustvarimo reševalni pas na avtocestah' so prejeli fotografijo, nad katero so milo rečeno zgroženi. "Koliko všečkov je dobila?" se v Facebook objavi na svojem profilu sprašujejo pri organizaciji 'Ustvarimo reševalni pas na… »

Norost leta? "Selfi" kar ob avtocesti pri Celju. #foto

SiolNET 18.01.2023
Za potrebe fotografije sta več kot očitno ustavila ob avtocesti pri Celju, kljub ozkemu odstavnemu pasu pa nista zaprla niti vrat avtomobila. Fotografija bi morda lahko nastala ob okvari avtomobila, pa še takrat bi lahko našteli kar nekaj varnostnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem