Povezane novice

Savdijec za ogled dvoboja Messi – Ronaldo odštel 2,4 milijona evrov

RTV Slovenija 18.01.2023
Posebna vstopnica za četrtkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerila združena savdska ekipa pod vodstvom Cristiana Ronalda in PSG Lionela Messija, je na dobrodelni dražbi prinesla 2,4 milijona evrov. Savdska vlada je na Twitterju… »

Poln stadion na treningu Messija in soigralcev #video

SiolNET 18.01.2023
Nogometni svet odšteva do prve tekme Cristiana Ronalda v Savdski Arabiji. Ta ne bo v dresu Al Nassra, temveč bodo zvezdniki savdske lige igrali prijateljsko tekmo s PSG-jem na čelu z Lionelom Messijem. V sredo so nogometaši francoske ekipe opravili… »

Za ogled tekme Messi - Ronaldo je plačal krepkih 2,4 milijona evrov

24ur 18.01.2023
Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom Cristiana Ronalda in PSG Lionela Messija, je na dobrodelni dražbi prinesla 2,4 milijona evrov. "Čestitam, moj brat… »

Za dvoboj Messija in Ronalda odštel 2,4 milijona evrov

Delo 18.01.2023
Znani savdski trgovec z nepremičninami, Mušaraf-Al-Gamdi, je zmagovalec dobrodelne dražbe pred nogometno tekmo zvezd v Riadu. Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom… »

Vstopnica za tekmo Messi - Ronaldo za 2,4 milijona evrov

Zurnal24 18.01.2023
Nazadnje sta se srečala leta 2020. Tokrat morda zadnjič. Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom Cristiana Ronalda in PSG Lionela Messija, je na dobrodelni dražbi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem