Povezane novice

Avstrijski vlagatelji: Slovenija ostaja privlačna destinacija za naložbe

SiolNET 18.01.2023
Slovenija ostaja privlačna destinacija za avstrijske vlagatelje. Podjetja so zelo zadovoljna s kakovostjo lokalnih dobaviteljev, kritične točke pa ostajajo birokracija, davčna obremenitev podjetij in pomanjkanje usposobljenih delavcev. To so glavni… »

Kako investicijsko privlačna je Slovenija za avstrijske vlagatelje in kaj pričakujejo letos

Finance.si 18.01.2023
Avstrijci so največji tuji vlagatelj v Sloveniji in imajo v lasti četrtino vseh tujih neposrednih naložb Podjetja v večinski avstrijski lasti so z lanskimi rezultati zadovoljna, leto 2023 bo težje. »Podjetja letos pričakujejo upad prodaje, naročil… »

Avstrijski vlagatelji pričakujejo obrat v poslovanju

Delo 18.01.2023
Avstrijci ostajajo zavezani Sloveniji in načrtujejo tudi nekaj naložb. V nadaljevanju preberite: Avstrijski investitorji v Sloveniji za letos napovedujejo velik obrat v poslovanju, je komentiral direktor Advantagea Austria v Sloveniji Wilhelm Nest… »

Slovenija še naprej privlačna za naložbe avstrijskih podjetij, a kritične točke že vrsto let iste

RTV Slovenija 18.01.2023
Slovenija ostaja privlačna za naložbe avstrijskih podjetij, ki pa še vedno opozarjajo na nekaj pomanjkljivosti, je pokazala raziskava predstavništva avstrijskega gospodarstva v Sloveniji Advantage Austria Ljubljana. Zavezanost avstrijskih podjetij… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem