Povezane novice

Golobovi imajo novo

Slovenske novice 18.01.2023
Po odstopu Mirte Koželj s čela sveta stranke Gibanje Svoboda je stranka postavila njeno naslednico. Po odstopu Mirte Koželj s čela sveta stranke Gibanje Svoboda je stranka postavila njeno naslednico. Kdo je Nataša Avšič Bogovič Nataša Avšič… »

Nataša Avšič Bogovič nova predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda

Delo 18.01.2023
Na čelu sveta stranke bo nasledila Mirto Koželj, ki je odstopila in se bo znova bolj posvetila zdravstvu. Člani sveta stranke Gibanje Svoboda so za novo predsednico sveta stranke soglasno izvolili Natašo Avšič Bogovič, so sporočili s sedeža te… »

Nova predsednica sveta Gibanja Svoboda Nataša Avšič Bogovič

Dnevnik 18.01.2023
Brdo pri Kranju, Svet stranke Gibanje Svoboda je na današnji seji za novo predsednico sveta stranke soglasno izvolil poslanko Svobode Natašo Avšič Bogovič. V izjavi po seji je Avšič Bogovič napovedala delovanje v duhu sodelovanj in povezovanja… »

Svet stranke Gibanje Svoboda ima novo predsednico

SiolNET 18.01.2023
Po vrhu koalicije je zasedal še svet stranke Gibanje Svoboda, kjer so člani za novo predsednico sveta stranke soglasno izvolili Natašo Avšič Bogovič, sicer namestnico vodje poslanske skupine in predsednico parlamentarnega odbora za infrastrukturo… »

Nataša Avšič Bogovič nova predsednica Sveta stranke Gibanje Svoboda

Primorske 18.01.2023
Člani Sveta stranke Gibanje Svoboda so danes za novo predsednico Sveta stranke soglasno izvolili mag. Natašo Avšič Bogovič, sicer tudi namestnico vodje poslanske skupine Svoboda in predsednico parlamentarnega odbora za infrastrukturo, okolje in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem